Ricoh brengt e-factuurdiensten onder de hamer op Factuurcongres


’s-Hertogenbosch, 12 mei 2011 – Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement oplossingen, organiseert ’s werelds eerste Factuurveiling. Op 17 mei 2011 vindt in Eindhoven de vierde editie plaats van het Factuurcongres. In de middag zal Ricoh de veiling officieel openen en vervolgens verschillende producten en diensten onder de hamer brengen, die zowel interessant zijn voor grote als kleinere ondernemingen. Bezoekers van het factuurcongres kunnen onder andere bieden op workshops digitaal factureren, referentiebezoeken en het laten schrijven van een business case. Dagvoorzitter Rutger Mollee zal als veilingmeester het veilen van e-factuurproducten en diensten in goede banen leiden.

Met het organiseren van de eerste Factuurveiling wil Ricoh benadrukken dat e-factureren bereikbaar is voor alle soorten organisaties, en heeft daar ook haar veilingaanbod op aangepast. Zowel bedrijven die zich nog aan het beraden zijn over e-factureren als organisaties die binnenkort hun eerste e-factuur gaan verzenden, krijgen de mogelijkheid om te bieden op diensten die hun organisatie helpen bij het verkrijgen van inzicht in processen die te maken hebben met e-facturatie. Daarnaast worden ook ludieke items geveild, zoals business lunches en een cursus sociale media, die gericht is op het ondersteunen van e-factuur campagnes

Kevin Raaijmakers, Marketing Manager Managed Services van Ricoh: “Met deze Factuurveiling laten we op een andere wijze zien dat digitaal factureren ontzettend veel kanten heeft. Onze diensten gaan onder de hamer en daarmee bieden we bedrijven bijvoorbeeld de mogelijkheid om in een workshop de voordelen van e-factureren voor hun situatie naar boven te krijgen. De opbrengst van de Factuurveiling zal geheel ten goede komen aan de slachtoffers van de aardbeving en tsunami in Japan. Ricoh is een Japans bedrijf, en daarom voelen we ons zeer betrokken bij het drama dat zich daar onlangs heeft afgespeeld. We verwachten dat we aan het einde van de veilig een mooi bedrag mogen doneren!”

Rate this post

Print Friendly