Hoofddorp, 10 mei 2011 – Softwarebedrijf DDinformatica zal op 17 mei 2011 als exposant aanwezig zijn op het Factuurcongres. Het congres wordt voor de vierde keer georganiseerd door Platform ELFA, het grootste en meest actieve platform voor professionals op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Als deelnemer van Platform ELFA en softwareleverancier op het gebied van o.a. Finance solutions kan DDinformatica niet ontbreken op het Factuurcongres.

Geautomatiseerde factuurverwerking

iFileFactuur, de oplossing van DDinformatica voor de elektronische verwerking van inkoopfacturen, is voorzien van een krachtige workflow engine. Grafisch ingericht met de gewenste Administratieve Organisatie. Nadat de gescande factuur geboekt is, doorloopt deze automatisch het autorisatieschema. De factuur wordt via e-mail bij de juiste budgethouder(s) aangeboden. Alle geautoriseerde personen hebben inzage in de boekingsgegevens van de factuur en kunnen naar wens in het proces worden betrokken. De factuur vindt altijd volledig automatisch de juiste weg en omdat iFileFactuur kan worden gekoppeld aan alle financiële applicaties (ERP), worden de factuurgegevens automatisch in het financiële pakket ingeboekt.

Voor een demonstratie van iFileFactuur, of informatie over andere oplossingen van DDinformatica kunt u op 17 mei terecht op stand nummer 16.

Rate this post

Print Friendly