Noordwijk,10 mei 2011 – Decos Information Solutions, specialist in document- en informatiebeheeroplossingen, biedt leidinggevenden de mogelijkheid om hun kennis van actuele marktontwikkelingen te verdiepen. Decos Academy start vanaf 8 juni met een drietal praktijkgerichte en interactieve masterclasses met als thema’s: Het Nieuwe Werken, zaakgericht werken en het toepassen van de elektronische handtekening. Experts van Decos delen tijdens deze sessies hun kennis en de deelnemers kunnen bovendien kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen.

Decos Academy is de masterclasses gestart als aanvulling op de producttrainingen. Organisaties worden voortdurend geconfronteerd met nieuwe ontwikkelingen en willen hier graag zo goed mogelijk op inspelen. De masterclasses bieden de mogelijkheid om diep in een actueel onderwerp te duiken en in een relatief korte tijd veel kennis op te doen. Op basis van deze nieuwe inzichten en best practices zijn deelnemers beter in staat om de vertaalslag te maken naar hun eigen organisatie.

In juni gaan de volgende masterclasses van start:

– Het Nieuwe Werken (8 juni) / door drs. Andra Nijenhuis

Er is al veel over Het Nieuwe Werken gezegd en geschreven. Blijft het bij mooie verhalen? Decos laat zien hoe zij Het Nieuwe Werken al jaren met succes uitvoeren. Tijdens deze masterclass wordt duidelijk wat goed werkt en tegen welke obstakels het bedrijf is aangelopen. Daarbij wordt de vertaalslag gemaakt naar de dagelijkse praktijk, zodat deelnemers er zelf mee aan de slag kunnen gaan.

– Zaakgericht Werken, hoe nu verder? (10 juni) / door drs. Andra Nijenhuis

Deze masterclass is bedoeld voor organisaties die al kennis hebben gemaakt met het zaakgericht werken en er nu een vervolg aan willen geven. Want in de praktijk blijkt het toch lastiger dan van tevoren gedacht om de organisatie op 1 lijn te krijgen en informatie uit verschillende systemen te delen. Daarom: de masterclass Zaakgericht Werken, hoe nu verder?


– Elektronische handtekening (14 juni) / door mr. ir. Frans Dondorp

Met de elektronische handtekening is het mogelijk ook de laatste stap in het documentverkeer van organisaties geheel digitaal laten plaatsvinden. Dit bespaart tijd en geld en voorkomt fraude. Tijdens de masterclass komen de verschillende soorten digitale handtekeningen aan bod en worden de juridische consequenties besproken.

“Voor projectmanagers, teamleiders en afdelingshoofden is het niet altijd eenvoudig om volledig bij te blijven bij de laatste ontwikkelingen. We hebben gemerkt dat er veel behoefte is bij klanten en prospects om vanuit een breder kader met deze ontwikkelingen aan de slag te gaan”, stelt Andra Nijenhuis, business consultant bij Decos. “Onze consultants adviseren klanten dagelijks over de mogelijkheden van Het Nieuwe Werken, het zaakgericht werken en het gebruik van elektronische handtekeningen. De vakinhoudelijke expertise en de praktijkkennis die onze consultants dagelijks opbouwen, zorgt ervoor dat zij als geen ander weten hoe dergelijke marktontwikkelingen succesvol kunnen worden toegepast binnen organisaties. Ook weten zij hierdoor precies wat de aandachtspunten bij implementatie zijn. Wij willen deze kennis graag delen met andere organisaties. De masterclasses helpen deelnemers om snel het inzicht te krijgen dat nodig is om een thema te doorgronden en te vertalen naar de eigen organisatie.”

Kijk voor meer informatie over de masterclasses op: http://www.decos.nl/masterclass.

Rate this post

Print Friendly