‘s-Hertogenbosch, 2 mei 2011 – Rotaform Document Services in Lelystad heeft deze maand de eerste Océ ColorStream 3500 full-color inkjetprinter in Nederland geïnstalleerd. Rotaform Document Services biedt document management diensten aan zoals print & mail, e-mailverzending en e-factureren, datahandling, contentmanagement, (beveiligd) drukwerk, mailroom, scannen, responseverwerking, webresponse en archiveren.

“De installatie is door Océ buitengewoon professioneel aangepakt. Ik was aangenaam verrast dat binnen anderhalve dag na aankomst in Lelystad de eerste prints uit de machine rolden”, aldus Peter van de Pol, directeur Productie van Rotaform Document Services. “Volgende maand zal de tweede engine worden opgebouwd en zullen we onze capaciteit verdubbelen”.

Met behulp van de Océ ColorStream technologie wil Rotaform Document Services de nieuwste TransPromo-toepassingen voor zijn klanten realiseren, waaronder facturen en rekeningoverzichten met advertenties en illustraties in kleur en gepersonaliseerde klantdocumenten in eigen huisstijl. De Océ ColorStream oplossing heeft tal van voordelen te bieden ten opzichte van concurrerende systemen. Met de bekroonde Océ DigiDot inkjettechnologie kunnen gebruikers de outputkwaliteit optimaliseren aan de hand van de betreffende opdracht. De geïntegreerde Océ SRA MP controller biedt een snelle, ononderbroken workflow voor AFP/IPDS-datastromen. Deze zijn dikwijls vereist in omgevingen voor transactieprinten en het printen van variabele data. Omdat de printer direct begint met printen zodra de printer gaat draaien is er geen sprake van papierverlies. Ook is de ColorStream 3500 is in staat over de volledige breedte van de papierbaan te printen, waardoor het wegsnijden van papierranden niet meer nodig is. Deze krachtige en veelzijdige mogelijkheden maken het systeem uitermate geschikt voor transactie-, direct-mail- en TransPromo-toepassingen.

Rotaform Document Services ziet aanzienlijke groeikansen door deze innovatieve oplossing voor transactie- en DM-toepassingen en verwacht met deze installatie haar leidende positie in de Nederlandse markt te versterken.

Rate this post

Print Friendly