ISProjects neemt ook dit jaar deel aan het factuurcongres als exposant en één van onze klanten verzorgt een praktijkpresentatie.

Start: 17-05-2011 11:00

Eind: 17-05-2011 20:00

Locatie: Evoluon Eindhoven

Factuurcongres 2011

Het jaarlijks terugkerende Factuurcongres brengt u in één dag volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de beste praktijkvoorbeelden. Het congres is gebouwd op zes pijlers: gratis toegang voor eindgebruikers, congres, informatiemarkt, praktijksessies, Gouden Facturen en Factuurmonitor. De presentaties, sessies en informatiemarkt bieden u als bezoeker alles wat er op gebied van e-factureren en factuurautomatisering in Nederland en België te vinden is. Deelname is voor eindgebruikers gratis!

Meer weten over het Factuurcongres 2011? Bezoek de website van het Factuurcongres.

ISProjects

Uiteraard is ISProjects aanwezig tijdens het factuurcongres met een stand waar wij u een demonstratie van onze oplossingen en een toelichting op onze productsuite geven. Wij nodigen u van harte uit onze stand te bezoeken! Voor meer informatie over ISProjects en haar producten kijk op: www.isprojects.nl

Praktijkpresentatie CFS

Hans Nooijen, Manager Accounting Services FSSC, verzorgt een praktijkpresentatie over de ervaringen van Convenience Food Services bv. Hij neemt u mee langs alle stappen vanaf het keuzetraject tot en met de (inmiddels wereldwijde) uitrol van elektronische factuurverwerking en e-procurement.

CFS werkt al enkele jaren naar volle tevredenheid in Nederland met ISP-Invoice. CFS heeft vorig jaar besloten de complete “Procure-To-Pay” suite van ISProjects wereldwijd uit te gaan rollen naar Shared Service Centers in Europa, Azië en Noord Amerika. Naast factuurverwerking wordt tevens e-Procurement geïmplementeerd. Het project behelst daarbij koppelingen met diverse ERP-systemen zoals Infor ERP LN, SAP R/3, Navision en Exact Globe. U kunt daarom rekenen op een zeer brede presentatie waarin alle voor u belangrijke facetten worden besproken.

Schrijf u daarom in voor het factuurcongres en bezoek onze stand en deze sessie!

Rate this post

Print Friendly