Sliedrecht, 3 mei 2011 – UNIT4 heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met ISProjects voor de verkoop, levering en inplementatie van het product ISP-Invoice aan gebruikers van Agresso Wholesale, het ERP-pakket voor handelsbedrijven. De elektronische factuurverwerkingsoplossing wordt verkocht onder de naam U4Invoice.

De crediteurenadministraties van middelgrote en grote organisaties verwerken jaarlijks (tien)duizenden inkoopfacturen handmatig. Dit legt een fors beslag op de personeelscapaciteit van de crediteurenadministratie. Met behulp van U4Invoice kan het verwerkingsproces van binnenkomende facturen, inkooporder gerelateerde facturen en kostenfacturen, volledig worden geautomatiseerd. U4Invoice wordt volledig geïntegreerd in Agresso Wholesale.

Jos Lathouwers, Manager Sales & Marketing bij UNIT4 Business Software: “Wij krijgen steeds meer vraag naar oplossingen voor het geautomatiseerd verwerken van inkomende facturen en zijn we op zoek gegaan naar software die hierbij kan ondersteunen. In ISProjects hebben we een perfecte partner gevonden, aangezien ze een aantoonbare specialist zijn op het gebied van factuurverwerking in het algemeen en automatisch matchen in het bijzonder. Met deze samenwerking zijn we in staat onze klanten nog beter te bedienen en maken wij onze totaaloplossing compleet.”

Martijn Delfgaauw, commercieel directeur bij ISProjects: “We hebben al elf jaar ervaring met het ontwikkelen, verkopen en implementeren van een eigen oplossing op het gebied van Elektronische Factuurverwerking. We onderscheiden ons in de markt door onze robuuste en uitgebreide integratie met ERP-systemen. De samenwerking met UNIT4 past volledig in onze strategie. De omvangrijke installed base van UNIT4 en de concrete behoefte bij een groot aantal klanten geeft meer dan voldoende vertrouwen om samen met UNIT4 de forse investering in een standaard koppeling te rechtvaardigen. ”

Beschikbaarheid

De software is in het derde kwartaal van 2011 algemeen beschikbaar. De eerste drie handelsbedrijven die met Agresso Wholesale werken, draaien nu een pilot met U4Invoice.

Rate this post

Print Friendly