Op 2 mei 2011 heeft de jury van de Gouden Facturen 2011 bekendgemaakt welke organisaties met hun praktijkcase strijden voor een Gouden Factuur tijdens het Factuurcongres in Eindhoven op dinsdag 17 mei. Docspro is met Sligro aangemerkt als één van de drie finalisten in de categorie Geautomatiseerde Factuurverwerking. Drie Gouden Facturen

Op dinsdag 17 mei presenteren zes finalisten in twee categorieën de kracht van hun oplossing ten overstaan van een vakjury en publiek in het Evoluon te Eindhoven. Naast de Gouden Factuur die door de vakjury wordt uitgereikt in twee categorieën maken alle finalisten eveneens kans op de Publieksprijs. Docspro maakt met Sligro kans op de Publieksprijs en een Gouden Factuur in de categorie Geautomatiseerde Factuurverwerking.

Geautomatiseerde factuurverwerking levert voordeel voor Sligro

Jaarlijks komen bij Sligro Food Group ruim 80.000 kostenfacturen, plus 220.000 pagina’s aan bijlagen binnen. “Door de facturen te scannen en digitaal te verwerken besparen we vier FTE’s”, vertelt Jac Willems. “Dat geeft wel aan wat een enorme efficiencyslag je hiermee maakt. Maar dat is niet het enige voordeel. Je waarborgt ook de volledigheid en traceerbaarheid van de facturen. Bovendien is het systeem zo flexibel dat nieuwe toepassingsmogelijkheden – ook voor andere documentsoorten – moeiteloos kunnen worden ingepast.”

Vakjury Gouden Facturen 2011

De afgelopen maanden konden praktijkvoorbeelden van het toepassen van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking worden aangemeld als kandidaat voor nominatie op de website van het Factuurcongres. De jury, bestaande uit Peter Kwakernaak (AcceptEmail), Tony van Oorschot (SRA) en Jan Kloeze (VIP/DOC) heeft de inzendingen inhoudelijk uitvoerig beoordeeld.

Over het Factuurcongres 2011

Op het Factuurcongres wordt zichtbaar wat de stand van zaken is rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Een marktplaats waar informatiemarkt, herkenbare praktijkpresentaties en congres samenvloeien biedt bezoekers de kans om kosteloos op de hoogte te geraken van de mogelijkheden en voordelen van e-factureren. De pilot voor het Certificaat e-Factureren gaat van start en bovendien ontvangt elke bezoeker de E-invoicing Trend Map 2011, een schets van het landschap rond e-factureren in Nederland.

Rate this post

Print Friendly