AMSTERDAM/VENRAY, 6 mei 2011.- Print Point, met locaties in Venray en Panningen, heeft de MultiCopy vestiging in Venlo aan de Jan van Riebeeckweg 13 overgenomen. De twee huidige Print Point bedrijven worden in een volgende fase MultiCopy’s. Hierdoor zullen er in één klap drie grafische bedrijven in Noord-Limburg onder de MultiCopy vlag actief worden.

Print Point is onderdeel van de NLW Groep NV. NLW heeft in totaal ruim 1.300 medewerkers in verschillende divisies, waaronder detachering, logistiek, groenvoorziening en productie. Print Point telt 30 medewerkers op 2 locaties en houdt zich bezig met druk- en printwerk, mailing services en algemene grafische dienstverlening.

Algemeen directeur Henk van der Pas van de NLW Groep: “Wij wilden graag de MultiCopy locatie in Venlo overnemen omdat dit past binnen onze groeiambitie. Wij staan voor werkgelegenheid, maar daarvoor heb je wel omzet en marge nodig. Met de MultiCopy formule hebben we in één klap extra bewezen expertise op het gebied van marketing, het leveren van communicatiediensten aan bedrijven en innovatie in huis.”

Twee fases

Jan Withaar, directeur franchising van MultiCopy moederbedrijf Franchise Services Europe: “Onze ambities sluiten perfect op elkaar aan. De eerste fase is de overname van Venlo en daarna worden de Print Points in Venray en Panningen getransformeerd tot MultiCopy’s. We worden er beiden sterker van omdat Print Point natuurlijk ook een geweldige relatiekring meebrengt die alleen maar verder kan groeien.”

Van der Pas van NLW: “Als NLW Groep kennen we de kracht van samenwerking natuurlijk als geen ander. Juist als beide partijen een eigen inbreng hebben in de toekomst, ontstaat met recht een win/win situatie. Die geloven wij met MultiCopy gevonden te hebben.

Fotobijschrift: Henk van den Pas (links) van NLW Groep en Jan Withaar, directeur franchising MultiCopy.

Rate this post

Print Friendly