Bunnik, 26 april 2011 – Document Dialog heeft Michel van Gils (41) aangesteld als Senior Account Manager. Michel heeft hiervoor diverse salesfuncties in de ICT-branche vervuld voor organisaties actief op het gebied van input-, document- en output management. Hij heeft als account manager en sales manager functies bekleed bij onder andere Next ICT Solutions, Kofax en Open Docs. Michel zal zich bij Document Dialog vooral bezighouden met het verder uitbouwen van een tevreden relatiebestand.

“Het is voor mij een enorme uitdaging om de positie van Document Dialog als solution provider binnen de Nederlandse markt verder uit te breiden en om organisaties met onze totaaloplossingen te helpen om slimmer om te gaan met documenten ”, aldus Michel van Gils.

“Het digitaliseren van documentstromen heeft op dit moment de volledige aandacht binnen organisaties. Dit biedt mogelijkheden tot verbeteringen van processen binnen organisaties en nog belangrijker; kostenbesparingen op relatief korte termijn en verbetering van de klantbeleving. Medewerkers kunnen klanten beter adviseren omdat alle klantcommunicatie snel en eenvoudig te tonen is op het beeldscherm (Single Customer View). Ik help onze klanten graag om dit te realiseren”, aldus Michel.

Rate this post

Print Friendly