Hoofddorp, 26/04/2011 – Softwareleveranciers DDinformatica en Irion Technologies slaan de handen ineen. Door de bundeling van beide specialismen wordt er gewerkt aan het creëren van oplossingen die zijn gebaseerd op integratie van workflow en kennismanagement. Centraal in deze benadering staan enerzijds oplossingen voor scanstraten (bijvoorbeeld binnenkomende post) en oplossingen voor het automatiseren van documentgestuurde processen.

De technieken (gebaseerd op taaltechnologie) van Irion past DDinformatica toe om documenten die aan haar DMS software worden toegevoegd automatisch te classificeren. Met behulp van de Irion-techniek “leest” onze DMS software ieder document en bepaalt op basis van de inhoud bij welk dossier/casus/gebruiker het document hoort. De inrichting van het systeem kunnen gebruikers zelf ter hand nemen. De softwareoplossing is helemaal naar wens van gebruiker in te richten en te trainen. Anderzijds stelt DDinformatica Irion in staat om kennismanagement uit te breiden met workflow toepassingen.

Over Irion

Irion Technologies, in 2000 opgericht als een spin-off van TNO, is het op één na grootste onafhankelijke Europese onderzoeksinstituut, gesitueerd in Nederland. Met haar uitgebalanceerde combinatie van natuurlijke taaltechnologie en geavanceerde IT-technieken, in vele jaren ontwikkeld en getest, heeft TNO Irion voorzien van de noodzakelijke middelen om een flitsende start te kunnen maken en een prominente plaats te kunnen innemen in de markt voor taaltechnologie.

Met haar focus op taaltechnologie brengt Irion voortdurend producten, diensten en projecten voort die van extra waarde zijn voor iedere organisatie die is geïnteresseerd in het verkrijgen van een betere en meer winstgevende toegang tot haar doelgroepen. Zie voor meer informatie www.irion.nl.

Over DDinformatica

DDinformatica – softwareleverancier uit Hoofddorp – biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid. Zie voor meer informatie www.ddinformatica.nl.

Rate this post

Print Friendly