Ede, 27 april 2011 – Het efficiënt verwerken van facturen is bij veel bedrijven onderwerp van gesprek. Organisaties worden steeds bewuster van de mogelijkheden van het automatisch verwerken van facturen. Invoice Automation biedt onder andere controle, transparantie en maakt grote besparingen op de verwerkingskosten mogelijk. ICreative is aanbieder van p2p oplossingen en biedt organisaties nu de kans zich middels een Webinar vrijblijvend te laten informeren. Bedrijven schrijven zich op www.icreative.nl gratis in voor de online sessie.

Invoice Automation Met Invoice Automation wordt het geautomatiseerd verwerken van inkomende facturen bedoeld. Een voorbeeld van onderdelen in dit proces zijn: – Input fase: Het scannen en herkennen van factuurgegevens óf het inlezen van digitale (bijv. pdf, UBL2.0, HR-XML en csv) facturen; – AP fase: De verwerking op de crediteurenadministratie zoals het coderen van kostenfacturen en het (automatisch) matchen en het routeren naar budgethouders voor goedkeuring; – goedkeuringsfase: Budgethouders geven de goedkeuring voor het betalen van de factuur (indien niet automatisch gematcht kan worden); – integratie met de ERP omgeving: Het beheer van de masterdata blijft binnen de toegepaste ERP omgeving. Op verschillende momenten in het proces kan de status van de inkoopfactuur in de ERP omgeving bijgewerkt worden.

Online presentatie Tijdens het Webinar Invoice Automation gaat ICreative in op de (on)mogelijkheden van Scanning, Capturing, Matching, Workflow en E-Invoicing. Tevens belichten ze de gevolgen van Invoice Automation voor uw organisatie en geven ze u handvatten om het project tot een succes te maken. In een uur tijd brengen ze u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Over ICreative

ICreative is gespecialiseerd in Budget-to-Pay-oplossingen en ontwikkelde het ED (EasyDistribution) concept op basis van jarenlange ervaring op het gebied van digitale factuurverwerking. ICreative is actief in verschillende branches. Klanten zijn onder andere: AkzoNobel, Ballast Nedam, Ministerie van EL&I en Universiteit Utrecht. ICreative levert marktleidende producten waaronder de Basware-suite en Kofax KTM, waarmee geïntegreerd wordt met verschillende ERP-omgevingen, zoals: Baan, Coda, Navision, Exact, Oracle en SAP. ICreative onderscheidt zich onder andere door haar additionele modules. Deze bieden oplossingen op het gebied van e-invoicing, declaraties, rapportages en budgetcontrole. Voor meer informatie: www.icreative.nl of www.easydistribution.nl.

Voor meer informatie over het Webinar: http://www.icreative.nl/nl/nieuws/online-webinar-invoice-automation

Rate this post

Print Friendly