Aia Software is de wereldwijde ontwikkelaar en leverancier van de krachtige en betaalbare document creatie software ITP (Intelligent Text Processing). ITP is de beste methode om bedrijfsdocumenten met bestaande gegevens en conform uw huisstijl automatisch te produceren, printen, publiceren of als e-mail te versturen. ITP verbetert de kwaliteit van het werk voor uw organisatie, verhoogt de productiviteit voor uw afdeling en levert meer gemak voor uw medewerkers.

Aia Software is een Nederlands bedrijf en is opgericht in 1988. Het is sinds haar oprichting gegroeid van een onderneming die vooral de Benelux bediende tot een wereldwijd opererend bedrijf. Aia Software werkt nauw samen met andere technologieleveranciers en heeft een uitgebreid netwerk van internationale partners.

Het ITP Document Platform van Aia Software wordt momenteel gebruikt door meer dan 850 organisaties in ruim 25 landen.

Dit succesvolle model heeft ertoe geleid dat sommige van de grootste financiële dienstverleners in de wereld gebruik maken van ITP bij het optimaal bedienen van hun klanten. Aia’s klanten in deze sector zijn bijvoorbeeld ABN Amro, ING, Robeco, AXA Group, Royal&Sun Alliance, Friends First, Legal & General en LeasePlan.

Het ITP Document Platform ondersteunt bedrijfsonderdelen in veel verschillende sectoren. Naast verzekeraars en financiële dienstverleners bedient Aia Software veel organisaties binnen de overheid (meer dan 50% van alle Nederlandse gemeenten). Deze verscheidenheid laat de ruime inzetbaarheid, geschiktheid en betrouwbaarheid van het ITP Documentplatfom zien.

Door het succes van Aia Software, zijn wij ervan overtuigd dat ITP de beste oplossing is voor het produceren van documenten en correspondentie. ITP-oplossingen hebben bovendien bij veel klanten geleid tot een aanzienlijke kostenvermindering en tijdsbesparing – en dus een concurrentievoordeel.

Behalve gespecialiseerde technische kennis en vaardigheden hebben Aia-werknemers grondige kennis en ervaring met het invoeren van documentcreatie oplossingen. Deze kennis maakt het mogelijk om de ITP-oplossingen zo adequaat en effectief mogelijk toe te passen, zodat uw bedrijf er optimaal van kan profiteren.

Rate this post

Print Friendly