De naam Bruil is al meer dan 100 jaar een begrip in de Nederlandse bouwwereld.Sinds de oprichting in 1906 heeft Bruil zich ontwikkeld tot een innovatievetoeleverancier van de bouw van formaat. Bruil beschikt over verschillende productielocaties met moderne apparatuur en een modern wagenpark. Het printerpark was aan vervanging toe en omvatte verschillende merken en functionaliteiten, die onvoldoende aansloten bij de bedrijfsvoering van Bruil.

In haar selectieproces voor nieuwe multifunctionals keek de bouwgigant naar aspecten als eenvoudig beheer, één overkoepelend servicecontract, document management-mogelijkheden en meer managementinformatie. Daarnaast wilde Bruil af van de losse inkoop van toners.

Uiteindelijk kwam Bruil voor de vervanging van het printerpark uit bij de multifunctionals van Konica Minolta. De optimale flexibiliteit in het contract, de aandacht die Konica Minolta besteedt aan MVO en duurzame printoplossingen, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het feit dat de afdeling IT door optimaal beheer van het machinepark volledig kan worden ‘ontzorgd’, gaven daarbij de doorslag.

Rate this post

Print Friendly