De nieuwe versie van iFileFactuur voor de automatische verwerking van inkoopfacturen, is deze week gelanceerd. Met iFileFactuur 2.12 kunnen klanten van DDinformatica hun factuurverwerkingsproces nog verder optimaliseren.

Ten opzichte van de laatste versie heeft iFileFactuur een frisse, nieuwe uitstraling gekregen, maar ook functioneel is iFileFactuur verbeterd.

Zo is iFileFactuur nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Een van de voordelen is dat er vanaf versie 2.12 eenvoudig door een gescand document kan worden gescrolled waardoor u een factuur sneller kunt controleren of sneller naar de juiste informatie van de factuur kunt. Daarnaast is de herkenning aanzienlijk verbeterd en worden voortaan ook Nederlandse BTW nummers herkend.

Een andere waardevolle toevoeging is dat het vanaf versie 2.12 mogelijk is om ontvangen .pdf facturen direct te importeren in iFileFactuur. Deze hoeven dus niet langer geprint en gescand te worden.

Bestelmodule: Purchase to Pay

Met de uitbreiding van de bestelmodule kan iedere inkoopfactuur voortaan gematched worden met de bestelling en levering. Deze Three-way match, die het bestel- en leveringsproces koppelt aan het factuurverwerkingsproces, maakt het verwerkingsproces nog sneller en nauwkeuriger.

Rate this post

Print Friendly