Nieuwegein, 19 april 2011 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, lanceert het meest omvattende Informatie Management platform in de cloud voor de juridische markt. Het Meaning Based platform stelt Autonomy’s Intelligent Data Operating Layer (IDOL), dat wereldwijd gebruikt wordt door 2000 advocatenkantoren en meer dan 75% van de in de AMLAW 100 genoteerde juridische afdelingen, in staat om meerdere modules te raadplegen vanuit één platform. Het Informatie Management platform combineert WorkSite, Records Manager, Universal Search, Process Automation en Conflicts Manager op een manier waardoor juridische professionals worden geholpen bij het beheren van alle informatie gedurende de looptijd van een zaak.

Het platform stelt zowel interne en externe juristen als service providers in staat om te werken aan dezelfde data. Zo wordt uitgesloten dat er meerdere losse kopieën rondzwerven en er informatieoverdracht moet plaatsvinden tussen van elkaar gescheiden netwerken. Deze unieke juridische ketenvorming resulteert in een snelle operabiliteit, betere samenwerking, on-demand schaalbaarheid, betere beveiliging en lagere initiële kosten voor alle betrokken partijen. Het platform kan ook moeiteloos integreren met het Meaning Based Governance applicatiepakket, hierdoor wordt waardevolle bedrijfsinformatie binnen het gehele Electronic Discovery Reference Model (EDRM) beschermd.

Het Informatie Management platform in de cloud bestaat uit de volgende modules:

WorkSite – Stelt advocatenkantoren en corporate klanten in staat om direct te linken naar relevante en specifieke onderzoeken of zaken, zodat men sneller toegang heeft tot bedrijfsinformatie en er lagere eDiscovery kosten ontstaan.

Records Manager – Voldoet aan alle unieke wensen en eisen van advocatenkantoren door te voorzien in een hiërarchische scheiding in filebeheer van zowel cliënten- als kantoorrecords, mobility supports, ethical wall security, verbinden van alle gegevensbronnen, inclusief het management van fysiek grote records en de mogelijkheid op manage-in-place en case management.

Universal Search – Een intuïtieve zoekmachine die op maat gesneden is voor juristen, die ervoor zorgt dat de krachtige, op concepten gerichte zoekmogelijkheden van IDOL, resulteren in een contextueel relevante uitkomst. Universal Search gaat vele malen verder dan traditionele zoekmachines en voorziet gebruikers van automatische categorisatie, hyperlinks, gefaseerde navigatie en het zoeken in audio en video.

Process Automation – Springt in op de noodzaak om binnen complexe eForms en implementaties van informatieprocessen de formulieren en documenten te managen. Gebruikers worden door het proces geleid middels een intuïtieve wizard die ervoor zorgt dat elke stap gecompleteerd wordt.

ConflictsManager – Stelt advocatenkantoren in staat om snel en efficiënt potentiële belangenconflicten te identificeren bij het aangaan van new business. Risicomanagers en conflictanalisten worden in staat gesteld om sneller en grondiger new business voorstellen te doorlopen om zo het risico op onderliggende conflicten te verminderen. Autonomy versnelt het afhandelingsproces van ontheffingsbrieven, waarbij voor zowel het advocatenkantoor als de cliënt een goede bescherming wordt gegarandeerd en er snel kan worden gestart met factureren. Hierdoor wordt kostbare tijd bespaard en kan de omzet worden verhoogd.

“Dankzij onze Meaning Based technologie, een allesomvattende aanpak, en onze diepgewortelde kennis en begrip van de juridische wereld, zijn wij in staat om het meest effectieve en bewezen platform voor informatiemanagement in de markt te zetten”, zegt Neil Araujo, CEO van Autonomy Protect Legal Systems.

Rate this post

Print Friendly