Met de uitgave van de 241ste editie van haar Assortiment- & Prijscourant geeft BührmannUbbens een overzicht van het meest complete assortiment voor grafisch Nederland.

De Assortiment- & Prijscourant geeft een zo actueel mogelijk beeld van het leveringsprogramma van BührmannUbbens. Zowel van grafisch papier, digital printing, kantoorartikelen als van het enveloppenassortiment en het verpakkingsassortiment.

Praktische indeling

De Assortiment- & Prijscourant is ingedeeld in 12 onderdelen als bijvoorbeeld gestreken en ongestreken papier, tekst & omslag, recycled papier & karton, zelfklevend en kunststoffen en verpakkings- en verbruiksartikelen. Het onderdeel Enveloppen is daarnaast ook opgedeeld in 7 tabs zoals met en zonder venster, grootverbruik en speciale toepassingen.

Nieuw in de Assortiment- & Prijscourant

De indeling en werkwijze is grotendeels conform eerdere edities. De Assortiment- & Prijscourant is qua inhoud echter op een aantal belangrijke punten vernieuwd:

• À la Carte service: BührmannUbbens biedt de klant gemak en efficiëncy door diverse merken à la Carte, oftewel drukklaar, aan te leveren.

• Diverse zoekopties voor enveloppen: het cluster Enveloppen is zowel gerangschikt op formaat als op merk. Hierin is ook duidelijk de FSC-certificering aangegeven die aan iedere bulk- en huisstijl enveloppenmerk is toegekend.

• Noviteiten per assortiment: van ieder assortiment staan de highlights en noviteiten overzichtelijk op het betreffende tabblad. Bijvoorbeeld nieuwe merken, soorten geschikt voor digitaal drukwerk en specifieke milieucertificaten. Op de achterzijde van de tabbladen vindt de gebruiker in één oogopslag het complete inhoudsoverzicht van het betreffende ‘hoofdstuk’.

Actueel

De Assortiment- & Prijscourant geeft een zo actueel mogelijk overzicht van het huidige assortiment. Via de internetcatalogus en de online bestelmodule heeft de klant de laatste updates. Tevens kan de klant de online bestelmodule naar zijn/haar persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Rate this post

Print Friendly