Voor organisaties die op zoek zijn naar een printoplossing die weinig ruimte in beslag neemt, introduceert Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, de bizhub C25. De bizhub C25 is een compacte multifunctional (MFP), speciaal ontwikkeld voor het verwerken van aanvragen, bestellingen, afleverbonnen en soortgelijke documenten. Deze MFP print, kopieert en scant in kleur en zwart-wit en faxt in zwart-wit. Omdat de compacte, lichtgewicht bizhub C25 daarnaast ook bijzonder stil is, is de MFP zeer geschikt voor gebruik in back-office- en kleine kantooromgevingen.

“Printen is van groot belang in back-office-omgevingen,” verteld Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta. “Dit wordt ondersteund door de nieuwe Emperon-technologie van Konica Minolta waardoor de bizhub C25 in principe dezelfde functies als de grotere A3-modellen biedt.” De Emperon-technologie garandeert naadloze integratie met de meeste netwerken en besturingssystemen. Bovendien kan een koppeling worden gelegd met een grootaantal zakelijke applicaties. Een goede printperformance wordt gegarandeerddoor de 800 MHz-processor, het geheugen van maximaal 512 MB, en de mogelijkheid tot het installeren van harddisk van 40 GB. Het Emperon-systeem beschikt tevens over standaard PostScript en PCL, evenals optionele XPS-ondersteuning.

SAP-printing is ook een belangrijk thema in veel kantooromgevingen. De bizhub C25 is SAP-gecertificeerd. Bovendien is KonicaMinolta Gold Partner in het SAP Printer Vendor-programma. Beheerders profiteren daardoor van eenvoudige installatie, betrouwbaarheid en SAP-ondersteuning. Daarnaast biedt Konica Minolta oplossingen voor het printen van barcodes met BENS G3, en oplossingen voor organisaties die gebruikmaken van IBM’s AS/400, iSeries- of zSeries-omgevingen met IAPS.

Rate this post

Print Friendly