Eindhoven, 18 april 2011 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net, versterkt haar software development team met Jeroen Geuijen als .Net-programmeur en teamleider Joost Aarts. De aanstelling van Jeroen en de benoeming van Joost sluiten aan op de groeidoelstellingen van VDD IQware en dragen concreet bij aan de proactieve en vergaande productontwikkeling van Hyarchis.Net als standaard ECM-oplossing.

Joost Aarts (32) begon zijn carrière bij VDD IQware tien jaar geleden en is daarmee vanaf het prille begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van Hyarchis.Net. Als teamleider is hij verantwoordelijk voor het coördineren van alle werkzaamheden van het team. Daarbij slaat hij een brug tussen business en IT en vertaalt hij de vragen van klanten en het commerciële team van VDD IQware naar technologische mogelijkheden. Joost over zijn nieuwe rol: “Software development is een creatief proces, waarbij we altijd uitgaan van de praktische toepasbaarheid van de oplossing die we ontwikkelen. Doel is om als teamleider het team als geheel naar een hoger plan te tillen, door het creëren van meer structuur en het efficiënter delen van kennis.”

Jeroen Geuijen (23) is een snelle starter als het gaat om software development. Pas recentelijk schoolde hij zich om tot programmeur en specialiseerde hij zich op het gebied van VB.Net en SQL-toepassingen. “Het jonge, dynamische karakter van VDD IQware sprak me erg aan”, aldus Jeroen over zijn nieuwe werkgever. “Ik krijg hier alle kansen om me in het vak van programmeur verder te ontwikkelen en te werken aan producten waarvan ik weet dat gebruikers er duidelijke voordelen van ervaren.”

Rate this post

Print Friendly