Hoe werkt dataverwerking via EMC Captiva? Wat betekent dat voor de bedrijfsprocessen in een onderneming? Hoe snel verdient een ondernemer EMC Captiva terug? Kan EMC Captiva gekoppeld worden aan bestaande systemen als Exact en Web Workflow? Hoe worden verschillende informatiebronnen verwerkt? Wat onderscheidt EMC Captiva van andere scansoftware?

Zo maar wat vragen die aan de orde kwamen op het Captiva Event voor resellers op donderdag 7 april in Peugeot Experience te Breukelen. In 1 dag hebben Yceland en Avnet een vijftigtal resellers op de hoogte gebracht van alle ins en outs van deze nieuwe scansoftware.

Met EMC Captiva brengen Yceland IT Distribution en Avnet Technology Solutions een hoog intelligente scanoplossing op de markt die zijn waarde heeft bewezen op enterprise niveau en nu ook bereikbaar wordt voor het midden en kleinbedrijf. Coen Hendriks (directeur Yceland) over het nieuwe Yceland product: “EMC Captiva is meer dan een slim scansysteem. Het geeft intelligente opties om gestructureerde en ongestructureerde documenten te verzamelen en om te zetten in elektronische data. Ongeacht de bron. De software is open en merkonafhankelijk. Belangrijk, want daarmee bieden we dus een oplossing die toegankelijk is voor de hele markt. Met een intelligent product waar zoveel mee kan, is het zaak dat je dit in de markt zet met dedicated resellers die kennis van het product hebben.” aldus Coen Hendriks, directeur van Yceland.

De scansoftware van EMC Captiva is bij de betere ICT – en kantoorvakhandels te verkrijgen.

Yceland IT Distribution

Yceland IT Distribution is dé businesspartner voor de ICT en kantoorvakhandel op het gebied van print-, kopieer-, en documenttoepassingen. Van advies en logistiek tot nazorg. De organisatie van Yceland is ingericht als commercieel verlengstuk van haar resellers waarbij samen verkopen altijd het uitgangspunt is. Zowel als het gaat om productinhoudelijke zaken, commercieel meedenken als om servicegerelateerde vragen.

Avnet Technology Solutions

Als wereldwijd georiënteerd solutions-distributiebedrijf werkt Avnet Technology Solutions er samen met haar klanten en leveranciers aan om effectieve oplossingen te maken en aan te bieden die tegemoet komen aan de zakelijke eisen van de eindklanten waar ook ter wereld. In het boekjaar 2010 behaalde de divisie met vestigingen in meer dan 30 landen een jaaromzet van 8,19 miljard dollar. Avnet Technology Solutions is een operationele divisie van Avnet, Inc. Meer informatie vindt u op: www.ts.avnet.com/emea/

Rate this post

Print Friendly