Introductie van een nieuwe generatie gestreken papier dat garant staat voor efficiency, kostenbesparingen en hoogwaardige drukkwaliteit

PaperlinX, een van ‘s werelds grootste handelsbedrijven in papier en andere communicatiematerialen, heeft met de introductie van Hello Hot Silk zijn succesvolle range van Hello papieren uitgebreid. Hello Hot Silk, speciaal ontwikkeld door papierfabrikant Sappi, bevat een nieuw en uniek coatingrecept dat werkt op basis van nanodeeltjes technology. Deze coating zorgt voor een supereffen en zacht oppervlak dat garant staat voor uitstekende drukresultaten en drukwerk een luxueuze uitstraling meegeeft. Tegelijkertijd levert Hot Silk de drukker significante efficiency- en kostenvoordelen tijdens het gehele productieproces van drukken tot afwerken.

De revolutionaire coatingreceptuur van Hello Hot Silk zorgt voor ongeëvanaarde rust en contrast in afbeeldingen terwijl de drukker direct profiteert van unieke drukprestaties: een zeer snelle inksetting en droogtijd en een hoge inkschuurvastheid. Met Hot Silk kunnen drukkers aanzienlijk efficienter produceren, hun doorlooptijd op drukorders aanzienlijk verkorten en verspilkosten drastisch beperken. Hello Hot Silk kan al na 15 minuten in de weerdruk en zelfs na 30 minuten afgewerkt worden. Het gebruik van een beschermende vernis hierbij is in de meeste gevallen overbodig en het gebruik van anti-smetpoeder kan met 50-75% worden teruggebracht. Hot Silk levert dus ook directe besparingen in materiaalkosten en bezorgt drukkers tegelijk een meer milieuvriendelijke werkruimte.

“In een tijd waar onze klanten geconfronteerd worden met een onophoudelijke druk om verder op kosten te besparen en hun beschikbare capaciteit zo efficiënt mogelijk in te zetten, is Hello Hot Silk het antwoord”, zegt Rob Karpenko, brandmanager Hello van PaperlinX.

“Hello Hot Silk levert een win-win situatie op voor zowel de drukker als zijn opdrachtgever. Met de combinatie van zijn luxe uitstraling en besparende eigenschappen, heeft de drukker eindelijk een compromisloos product in handen waarmee ze hun productiekosten aanzienlijk kunnen terugbrengen en tegelijk hoge drukwerkkwaliteit kunnen afleveren.

Door zijn unieke coatingreceptuur presteert Hello Hot Silk bijzonder goed in het hogere segment drukwerk, waar veel wordt gewerkt met halftonen en huidtinten. Afbeeldingen gereproduceerd op Hello Hot Silk hebben een serene rust in zich terwijl de afdrukscherpte en drukcontrast hoog zijn. Opdrachtgevers uit de automotive en cosmetica industrie maar ook uitgeverijen van foto- en kunstboeken kiezen daarom bewust voor Hello Hot Silk.

Hello Hot Silk is direct uit voorraad verkrijgbaar in heel Europa in een uitgebreide range gramgewichten en formaten. In de Benelux is Hello Hot Silk exclusief verkrijgbaar bij Proost en Brandt en BührmannUbbens.

Rate this post

Print Friendly