Drukkerij Hazenberg uit Boxtel is door de Stichting VPGI Certificaat gecertificeerd voor ISO 9001:2008. ‘Dat komt op een goed moment’ zegt de nieuwe directeur Bas Burmanje. ‘Er zijn verschillende redenen voor dat wij ons kwaliteitsmanagement systeem hebben laten certificeren. Eén daarvan is onze klantenkring met grote, internationale opererende bedrijven die graag zaken doen met ISO gecertificeerde bedrijven. Een andere reden is dat wij willen voldoen aan de nieuwe eisen voor Acceptgirodrukkers.

De nieuwe eisen houden in dat producenten en verwerkers van acceptgiroformulieren in het bezit moeten zijn van een door de Raad voor Accreditatie erkend ISO 9001 certificaat. Met een VPGI certificaat voldoet Drukkerij Hazenberg daar dus aan. Daarnaast is ISO 9001 voor ons een uitstekende richtlijn om onze organisatie en onze bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Dat wij voor VPGI gekozen hebben , heeft te maken met het feit dat zij ons eerder goed geholpen hebben om aan de internationale richtlijnen die zijn opgesteld voor producenten van beveiligd drukwerk, de zogeheten CWA certificering, te voldoen. Ook dit keer was de begeleiding vanuit het kwaliteitscentrum weer goed en bleek dat VPGI aan een half woord meer dan genoeg had.

Bas Burmanje

Bas Burmanje is sinds het begin van dit jaar de nieuwe algemeen directeur van Drukkerij Hazenberg in Boxtel, opgericht in 1964. De opdracht aan Bas Burmanje is om samen met een team van 60 medewerkers de organisatie verder te professionaliseren, zonder dat dit ten koste gaat van de charmes en de klantgerichtheid van het familiebedrijf. Zijn roots liggen in drukkerijwereld. Daar begon hij als technicus en heeft zich in diverse functies ontwikkeld tot General manager. De laatste 11 Jaren was hij actief als Plant manager bij diverse drukkerijen in België ,Oostenrijk en Nederland.

Drukkerij Hazenberg

Drukkerij Hazenberg behoort tot één van de grootste producenten van voorbedrukt lasergeschikt A4/A3 in Europa. Daarvoor beschikt Drukkerij Hazenberg over negen volledig geoutilleerde productiesystemen waar inline op geproduceerd wordt. Voor deze specialiteit is Drukkerij Hazenberg door Océ gekwalificeerd als preferred supplier. Drukkerij Hazenberg is CWA gecertificeerd en voldoet daarmee aan de internationale richtlijnen die zijn opgesteld voor producenten van beveiligd drukwerk. Drukkerij Hazenberg produceert onder ander enveloppen, doorschrijfsets, schrijfblokken, waarde drukwerk en verzorgt complete mailings. Er werken ruim 60 mensen bij de rotatie offsetdrukkerij te Boxtel.

Rate this post

Print Friendly