De samenwerking van Avnet en Yceland is sinds oktober 2010 officieel en werpt al direct zijn vruchten af. Na Scannen naar Exact software en document scanners gaan beide bedrijven nu EMC Captiva gezamenlijk in de markt zetten.Met de scansoftware van EMC Captiva komt een hoog intelligente oplossing op de markt voor het midden en klein bedrijf die zijn waarde heeft bewezen op enterprise niveau.

De samenwerking tussen deze collega’s in de branche is, zeker in de concurrentiegevoelige markt, zeer uniek te noemen, Uitgangspunt van de samenwerking is de combinatie van de sterke focus bij lokale MKB resellers van Yceland met de know how en de schaalvoordelen die Avnet met zich meebrengt. Daarnaast is Avnet al ruim zeven jaar distributeur van EMC Captiva en heeft daardoor diepgaande kennis en ervaring bij het implementeren van de oplossing. Yceland kan deze expertise nu ook voor haar afzetmarkt inzetten en maakt zo intelligente en efficiënte dataverwerking beter bereikbaar voor het midden- en kleinbedrijf.

Yceland IT Distribution

Yceland IT Distribution is dé businesspartner voor de ICT en kantoorvakhandel op het gebied van print-, kopieer-, en documenttoepassingen. Van advies en logistiek tot nazorg. De organisatie van Yceland is ingericht als commercieel verlengstuk van haar resellers waarbij samen verkopen altijd het uitgangspunt is. Zowel als het gaat om productinhoudelijke zaken, commercieel meedenken als om servicegerelateerde vragen.

Avnet Technology Solutions

Als wereldwijd georiënteerd solutions-distributiebedrijf werkt Avnet Technology Solutions er samen met haar klanten en leveranciers aan om effectieve oplossingen te maken en aan te bieden die tegemoet komen aan de zakelijke eisen van de eindklanten waar ook ter wereld. In het boekjaar 2010 behaalde de divisie met vestigingen in meer dan 30 landen een jaaromzet van 8,19 miljard dollar. Avnet Technology Solutions is een operationele divisie van Avnet, Inc. Meer informatie vindt u op: www.ts.avnet.com/emea/

Rate this post

Print Friendly