DDinformatica en Informant hebben een koppeling gerealiseerd tussen het financiële boekhoudpakket van Informant en iFileFactuur, de softwareoplossing van DDinformatica voor de automatische verwerking van inkomende facturen.

Door deze succesvolle samenwerking kunnen gebruikers van Informant software voortaan hun factuurverwerkingsproces geheel automatiseren.

Met het zogenaamde “slim scannen” wordt alle benodigde informatie van een papieren factuur overgezet naar een digitale omgeving. Hiermee wordt het aantal handelingen aanzienlijk beperkt en verbetert de snelheid en nauwkeurigheid van het factuurverwerkingsproces. Daarbij kan iedere factuur tijdens het proces nauwlettend worden gevolgd en na goedkeuring eenvoudig worden teruggevonden in het digitale archief. Zo ontstaat een verwerkingsproces dat vele malen efficiënter is dan bij handmatige verwerking.

Over DDinformatica

DDinformatica – softwareleverancier uit Hoofddorp – biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid.

Over Informant

Informant Software, opgericht in 1990, richt zich volledig op het ontwikkelen en implementeren van vastgoedmanagement software en VvE management software. Door jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en de intensieve samenwerking met klanten, is de productlijn Informant uitgegroeid tot het meest verkochte vastgoedmanagementpakket. Informant biedt een perfecte totaaloplossing, waarmee u op eenvoudige en flexibele manier uw vastgoed beheert.

Rate this post

Print Friendly