GOUDA, Nederland en SYDNEY, Australië – 29 Maart, 2011 — O3Spaces en Custom Technology hebben vandaag hun partnerschap aangekondigd. Custom Technology gaat in in Australië en Nieuw Zeeland acteren als distributeur voor O3Spaces Workplace producten en gerelateerde diensten.

O3Spaces Workplace is een Collaborative ECM suite die Document Management, Collaboration en Workflow verenigt in een enkel modern content platform. O3Spaces combineert haar toonaangevende Collaboration en Document Management functies met herbruikbare modulaire oplossingen en Workflow/BPM. Hiermee bedient O3Spaces zowel het midden en klein bedrijf, de overheid, onderwijsinstellingen als multinationals.

“We zien een duidelijke markt voor een uitgebreid, out-of-the-box, platform onafhankelijk systeem voor documentbeheer en samenwerken en procesondersteuning,” zei CustomTech’s Managing Director Gordon Hubbard. “Daarom zijn we erg blij dat we O3Spaces hebben kunnen toevoegen aan ons productportfolio om deze markt te kunnen bedienen.”

“We zijn trots met het partnerschap met Custom Technology om zowel software als professionele diensten te leveren aan O3Spaces klanten en resellers in Australië en Nieuw Zeeland” zei O3Spaces CEO Dr. Rob Mentink.

O3Spaces Workplace is beschikbaar in drie commerciële edities. De Workgroup Editie is een out-of-the-box oplossing voor documentbeheer en samenwerken voor afdelingen, werkgroepen en het MKB. De Enterprise Editie biedt geavanceerd ECM functionaliteit, bedoeld voor organisaties die verfijnde oplossingen voor documentbeheer willen implementeren en die primaire document-centrische processen willen stroomlijnen. Beide edities zijn beschikbaar als traditionele installaties ‘op locatie’. De O3Spaces Cloud Editie biedt het volledige Workplace spectrum als SaaS oplossing vanuit ‘de Cloud’.

O3Spaces biedt effectieve ondersteuning voor digitale documentverwerking zoals factuur-scannning & -routering, contractbeheer, documentgeneratie & -creatie, sjabloonbeheer. Daarnaast worden zowel eenvoudige als complexe processen ondersteund middels een rijke bibliotheek aan processjablonen.

O3Spaces Workplace is beschikbaar voor evaluatie op http://www.o3spaces.nl

Over O3Spaces

O3Spaces B.V. is een gevestigd Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van krachtige, gebruiksvriendelijke software oplossingen rondom documenten en bedrijfsprocessen. O3Spaces Workplace (gelanceerd in 2006) heeft zich ontwikkeld van een ‘open sharepoint alternatief’ tot een veelzijdige ‘Collaborative ECM’ oplossing. Workplace biedt ongeëvenaarde functionaliteit voor cross-platform documentoplossingen en officesuite ondersteuning. O3Spaces Workplace biedt ‘Collaborative ECM’ oplossingen voor het MKB, overheden, onderwijsinstellingen, alsmede ook aan multinationals. Voor meer informatie over O3Spaces, bezoekt u http://www.o3spaces.nl

Rate this post

Print Friendly