De MPSA, Managed Print Services Association, organiseert voor de 3e keer de MPS Global Leaderships Award. Het is voor u de uitgelezen kans om aan het internationale publiek uw succesvolle MPS implementatie te tonen. De winnaars worden gekozen op basis van het beste MPS project in 2010. 

Categoriën

Er zijn MPS Leadership Awards voor de volgende categoriën:

  • MPS Software Provider
  • MPS Consulting provider
  • Leverancier MPS Provider
  • Indirect MPS Provider
  • Onafhankelijke MPS Provider
  • MPS Eindgebruikers

Via deze link, http://tinyurl.com/4ade8fs kunnen de deelname formulieren worden gedownload. De inschrijvineg dient te worden opgestuurd aan de voorzitter van de MPSA, Joe Barganier,  jbarganier@mtbt.com.

Bekendmaking

Tijdens de Global MPS Conference, welke van 2 – 4 mei 2011 in Orlando zal plaatsvinden, zullen de winaars van de MPSA Leadership Award bekend gemaakt worden.

Deelname Global MPS Conference

Wilt u de Global MPS Conference van Photizo gaan bezoeken neem dan voor meer informatyie contact op met Johan Kosters, internationaal bestuurslid MPSA, johan.kosters@docplus.nl. De Europese MPS Conferentie zal dit jaar in Berlijn worden gehouden van 9 tot 11 oktober 2011. Meer informatie op http://www.photizogroup.com/global2011/

MPSA

De MPSA is opgericht om de ontwikkeling en professionaliteit van Managed Print Services te vergroten. Leveranciers, resellers, software aanbieders, consultants en eindgebruikers kunnen lid worden. Meer informatie is te vinden op www.yourmpsa.org 

Rate this post

Print Friendly