Ter hoogte van Amersfoort langs de A1 is de nieuwbouw van AddComm in volle gang. Een opvallend pand met eigentijdse uitstraling, waarin het bruisende hart van de organisatie zal worden ondergebracht. Zowel het kantoor, als de volledige productie zal vanuit Breukelen meeverhuizen naar deze nieuwe locatie. Dit zal naar verwachting medio mei 2011 gaan plaatsvinden.

Voor Ludolf van der Veen, CEO AddComm Group, is de overgang naar een nieuw en groter pand een belangrijke stap in de ontwikkeling van de organisatie: “Onze huidige huisvesting in Breukelen voldoet niet meer aan onze wensen en uitbreiding is daar verder niet meer mogelijk. Ook zijn we toe aan een eigentijdse identiteit, wat beter aansluit bij onze vooruitstrevende communicatieoplossingen”.

Met de nieuwbouw wil AddComm het fundament leggen voor een nieuw begrip: multichannel your messages. Communicatie-uitingen die passen bij de huidige tijd. Het is niet de organisatie die bepaalt hoe zij een boodschap verstuurt, maar het zijn haar klanten en of relaties die bepalen hoe zij een boodschap willen ontvangen.

AddComm kan alle communicatie tussen opdrachtgever en ontvangers op verschillende wijze verzenden. Fysiek via print en mail maar ook digitaal via e-mail, sms, Digitale Nota, DigiAccept, webpresentment en online archivering. AddComm vervult de rol van intermediair tussen verzender en ontvangers met andere woorden: multichannel your messages.

Beschrijving van de nieuwbouw

AddComm zal een totale oppervlakte van ruim 6000 vierkante meter beslaan, waarvan de achterzijde van het pand met zo’n 5000 vierkante meter bestemd is voor productie, expeditie en magazijn. Aan de voorzijde komt het kantoor verdeeld over 2 verdiepingen. Het gehele pand zal een lichte, open en hedendaagse inrichting krijgen. Aan de zijkant komt een indrukwekkend entree met een ruime parkeergelegenheid.

Rate this post

Print Friendly