BCT, de Nederlandse marktleider op het gebied van enterprise content management, zal op de vakbeurs Overheid & ICT een nieuwe productlijn onthullen. De producten zijn een aanvulling op Corsa, dat gemeenten ondersteunt bij de effectieve afhandeling van gemeentelijke processen.

De nieuwe oplossing stelt lokale overheden in staat om efficiënter en sneller service aan te bieden aan burgers en bedrijven. Overheid & ICT wordt van 19 tot en met 21 april in De Jaarbeurs te Utrecht georganiseerd. BCT is te vinden op stand D084 in hal 1. Op 19 april om 14.00 uur vindt hier de feestelijke introductie plaats van de nieuwe oplossing voor e-dienstverlening.

De gemeentelijke dienstverlening is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. Gemeenten werken hard aan het beter inrichten van hun werkprocessen. Als in 2015 burgers met al hun overheidsvragen en -wensen naar de gemeente komen, betekent dat een nog grotere verandering van interne processen. De gemeente moet als eerste aanspreekpunt voor burger en bedrijf beschikken over de complete informatie van alle overheidsdiensten en moet inzicht hebben in- en regie hebben over de overheidsprocessen, die voor die diensten van toepassing zijn. De nieuwe productlijn ondersteunt gemeenten bij bovenstaande uitdagingen. Daarnaast sluit de oplossing naadloos aan op het programma Antwoord©.

Naast de feestelijke onthulling zal op woensdag 20 april en donderdag 21 april een uitgebreide presentatie worden gegeven over het toekomstperspectief voor e-dienstverlening. Deze vinden op beide dagen plaats in zaal Flash aan de Media Plaza van 14.00 uur tot 15.00 uur.

Rate this post

Print Friendly