Voor Sandd staat de bezorgkwaliteit op nummer 1. Inzicht in de kwaliteit betekent een betere aansturing van bezorgers, hetgeen leidt tot verbetering van de bezorgkwaliteit. Omdat Sandd haar dienstverlening continu wil verbeteren werd er gezocht naar een nieuwe methode van meten. Dat leidde tot de ontwikkeling van een innovatief Bezorg Controle systeem in samenwerking met Bell Sell Groep.

NCCA Partnership Award

Het Bezorg Controle Systeem werd gewaardeerd met een nominatie voor de NCCA Partnership Award. “Wij zijn trots op het feit dat wij zijn genomineerd voor deze prestigieuze prijs, omdat er aan de NCCA, binnen en buiten de contactcenter branche, veel waarde wordt gehecht”, aldus Gert-Jan Morsink, CEO Sandd. Tijdens het jaarlijkse Telecommerce gala, dat op woensdag 20 april gehouden wordt, maakt de jury bekend welke genomineerde de winnaar is van de NCCA Partnership Award.

Partnership

Beide organisaties hebben dezelfde bedrijfscultuur; innoverend, concurrerend, een vechtersmentaliteit en de wil om te winnen. “Ik merkte dat Sandd resultaatgericht is en waarde hecht aan persoonlijk contact. Dit past goed bij Bell Sell Groep dat gerichte resultaten behaalt door persoonlijk contact”, aldus Marc-Derek Schönberger, CEO Bell Sell Groep.

Sandd

Sandd is het op één na grootste postbedrijf van Nederland en richt zich op de bezorging van geadresseerde partijenpost, zoals direct mail en abonneebladen. Sinds de liberalisering van de Nederlandse postmarkt per 1 april 2009 bezorgt Sandd ook bulk transactiepost, zoals facturen, bankafschriften, polissen en belasting formulieren. Recentelijk is Sandd ook gestart met de bezorging van de zogenaamde “port betaald gemengd” stromen. Sandd distribueert op vaste bezorgdagen via een zelf opgebouwd landelijk netwerk. Sandd streeft een marktaandeel na van ongeveer 20% in 2012.

Bell Sell Groep

Bell Sell is van oudsher (sinds 1964) een commerciële organisatie, toonaangevend op het gebied van B2B en B2C telesales. De Bell Sell Groep beschikt naast haar 3 call centers, gevestigd in Almere, Arnhem, en Utrecht (totaal circa 300 seats) , ook over een marktonderzoekbedrijf (XS-2-Data), een Databedrijf (BS Data) en een detacheringsbedrijf (Bell Solutions). Bell Sell is de specialist in Nederland op het gebied van multi channel direct sales activiteiten en biedt klanten de mogelijkheid te kiezen uit een totaaloplossing voor commercieel gerelateerde klantcontacten. Op de Web-Sites van de Bell Sell Groep (www.BellSell.nl) kunt u meer informatie aantreffen.

Rate this post

Print Friendly