Nieuwegein, 22 maart 2011 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, is in het in maart verschenen ‘The Forrester Wave™: Message Archiving Software, Q1 2011’ rapport van Forrester Research Inc. genoemd als leider in message archiveringssoftware. Autonomy was de beste in de ‘productportfolio’ categorie, waarin wordt beoordeeld op vastlegging, ondersteunde datatypes, message management, supervisie, schaalbaarheid, beveiliging en flexibele toepasbaarheid. Tevens scoorde zij het hoogst in de categorieën visie & productstrategie en dienstverlening.

Het Forrester Wave™ profiel van Autonomy vermeldt dat:

“Autonomy Consolidated Archiver van de geëvalueerde producten het meest compleet is en dat het topnoteringen heeft voor message vastlegging, ondersteunde datatypes, message management en supervisie functionaliteit. De variëteit aan toepassingsmodellen en de diepgang van de geïntegreerde eDiscovery functionaliteit bepalen Autonomy’s positie als marktleider.”

“Het brede aanbod van flexibele message archiveringsoplossingen en eersteklas support voor het beperken van juridische risico’s, dragen bij aan de leiderschapspositie van Autonomy.”

“Het enorme succes van Autonomy’s Consolidated Archive is het resultaat van onze unieke visie op next-generation archiveringsoplossingen. We zijn erg blij met de uitstekende beoordeling die we krijgen in het Message Archivering Wave rapport”, zegt Mike Sullivan, CEO Autonomy Protect. “Autonomy is de enige partij die automatisch governance policies kan toepassen, omdat de software de betekenis van alle door de mens gecreëerde informatie, zoals audio, video en via social media verspreide content, begrijpt. Met Autonomy Consolidated Archive als basistechnologie kunnen organisaties hun kritische compliance, eDiscovery en records management systemen voeden vanuit het archief, en data op diverse manieren beschikbaar stellen op locatie, via de cloud, hybride of als toepassing.”

Rate this post

Print Friendly