Toshiba TEC introduceert zes nieuwe A4 modellen. Met de e?STUDIO332P/382P monochrome printers, de e-STUDIO222CP/262CP kleurenprinters en de e?STUDIO222CS/263CS kleuren MFP’s, kunnen werkgroepen en kleine kantooromgevingen kiezen uit een scala van efficiënte desktop managers, die betrouwbare kwaliteit en productiviteit bieden.

Het compacte ontwerp van deze nieuwe systemen, in combinatie met hun efficiëntie, voldoet aan alle hedendaagse eisen. De systemen printen met een snelheid van 24 tot 38 pagina’s in zwart-wit en 22 tot 26 pagina’s in kleur. Ze produceren kristalheldere prints, dankzij de hoge resolutie tot 1.200 x 1.200 dpi. Bovendien bieden ze een opmerkelijke flexibele papierverwerking. Niet alleen de standaard papierformaten kunnen worden verwerkt, maar zelfs bannerpapier met een lengte van 1.320 mm is geen probleem voor deze systemen.

Voor gebruikers die behoefte hebben aan meer dan alleen een printer, maar voor wie A3 geen vereiste is, is de e-STUDIO222CS/263CS een goed passend systeem. Kleurenscannen en ?kopiëren zijn standaard functionaliteiten en de e?STUDIO263CS beschikt tevens over een faxfunctie.

“Al onze nieuwe A4 systemen zijn geschikt om in een netwerk te worden geïntegreerd en zijn dus de perfecte oplossing voor kleine werkgroepen en afdelingen in de huidige kantooromgeving,” aldus Bob Kretz, Product Manager bij Toshiba TEC Netherlands Imaging Systems. “Met de keuze uit totaal zes verschillende modellen, vinden klanten vast en zeker een systeem dat precies voldoet aan hun individuele behoeften.”

Met het optionele e-BRIDGE Fleet Management Systeem (EFMS) zijn alle zes de modellen toegankelijk vanaf elke op het netwerk aangesloten pc en op afstand te beheren. Deze en andere nuttige systeemfunctionaliteiten, zoals het afdrukken van barcodes en de intuïtieve en gebruiksvriendelijke print-, scan- en faxdrivers, voldoen aan alle behoeften van een moderne kantooromgeving.

Met de nieuwe A4 lijn breidt Toshiba niet alleen haar productportfolio uit, de systemen spelen ook een belangrijke rol in Managed Document Services (MDS). Met de extra zes modellen van Toshiba kunnen klanten hun printerpark nu nog beter optimaliseren.

Alle systemen in het productportfolio van Toshiba TEC, dus ook deze nieuwe A4 systemen, zijn uiterst milieuvriendelijk. Met het lage energieverbruik én de energiebesparingsstand voldoen ze niet alleen aan de vereiste normen voor de Blue Angle certificering, ze voldoen ook aan de ENERGY STAR®-criteria. Tevens zijn deze systemen, net als alle andere systemen van Toshiba, geheel CO2 neutraal. Alle CO2 die tijdens de gehele levenscyclus van het product, van productie tot gebruik, wordt uitgestoten, wordt door Toshiba gecompenseerd.

Over Toshiba TEC Netherlands Imaging Systems

Toshiba TEC Netherlands Imaging Systems is technologisch toonaangevend in digitale documentsystemen. Het productaanbod loopt uiteen van faxen en copiers tot en met professionele kleursystemen die een geïntegreerde documentoplossing vormen in de grootste netwerkomgevingen. Toshiba biedt innovatieve document management oplossingen, van scannen naar CRM-systemen tot printerparkbeheer. Distributie vindt zowel rechtstreeks plaats aan klanten als via een dealernetwerk. De service en support worden centraal geleverd vanuit Houten. Voor meer informatie over Toshiba TEC Netherlands Imaging Systems bezoekt u www.toshibatec.nl.

Rate this post

Print Friendly