BührmannUbbens heeft Color Copy Indigo toegevoegd aan haar assortiment Color Copy. Een papiersoort waarmee drukkerijen hoogwaardige digitale kleurafdrukken voor praktische iedere grafische toepassing kunnen maken.

BührmannUbbens is in Nederland en België de enige leverancier van Color Copy Indigo. Color Copy is het merk voor digitale verwerking. En daardoor is Color Copy Indigo niet meer dan een logische aanvulling op het digitale assortiment papier van BührmannUbbens.

Hoge afdrukkwaliteit

Het gebruik van Color Copy Indigo levert hoge kwaliteit kleurafdrukken op en is daardoor zeer geschikt voor full colour fotoboeken, brochures en flyers. Echter, de heldere kleuren en scherpe weergave maken het voor praktisch ieder grafische toepassing geschikt. HP heeft het papiersoort een 3-sterren certificaat toegekend, de hoogst mogelijke prestatiescore voor HP Indigo digitale persen.

Grote productvoordelen

De naam zegt het al, Color Copy Indigo is uitermate geschikt voor verwerking op de HP Indigo. De papiersoort is in nauwe samenwerking met HP ontwikkeld. Het heeft enkele belangrijke productvoordelen:

– Voorzien van een speciale primer: tijdens haar productieproces wordt op het papiersoort al een primer aangebracht dat een 100 % hechting van ElectroInk garandeert

– Onbeperkte houdbaarheid: doordat Color Copy Indigo al voorzien is van een primer is het onbeperkt houdbaar. Zelfs na jaren geeft het op een Indigo-systeem nog een zeer goed drukresultaat.

FSC-gecertificeerd

De Color Copy Indigo is FSC-gecertificeerd.

Meer informatie

Op www.buhrmannubbens.com staat meer informatie over het assortiment Color Copy en/of andere digitale papiersoorten uit het BührmannUbbens assortiment.

Rate this post

Print Friendly