‘s-Hertogenbosch, 22 maart 2011 – Canon Europe, wereldleider in imaging solutions en Océ, toonaangevend in digitaal document management, hebben tijdens de Graphispag in Barcelona de eerste gezamelijke ontwikkeling door Canon en Océ – de imagePRESS C7010VPS serie – gelanceerd.

Dit gezamenlijk ontwikkelde product betekent een belangrijke mijlpaal in de samenwerking tussen Canon en Océ. Het resultaat van deze synergie in Research en Ontwikkeling resulteert in de meest geavanceerde technologie in de digital printindustrie en een forse stap in de ambitie van beide bedrijven richting een wereldwijd marktleiderschap.

De imagePRESS C7010VPS serie brengt digitale kleurproductie en workflow op een hoger niveau en biedt klanten de unieke voordelen van een pers die Canon’s bewezen digitale kleurentechnologie voorziet van Océ PRISMAsync gebruiksbeheer. Het samenvoegen van een digitaal front-end en drukpers in één geïntegreerd systeem combineert de voordelen op het gebied van afdrukkwaliteit – vergelijkbaar met offset – en efficiënte productie.

De VPS-serie beschikt over een aantal unieke innovaties, waaronder een intelligente opdrachtplanning en een op media gebaseerde workflow. De imagePRESS C7010VPS, imagePRESS C6010VPS en imagePRESS C6010S beschikken verder over alle eigenschappen van het imagePRESS C7010VP platform dat werd gelanceerd door Canon tijdens IPEX 2010. De geavanceerde beeldregistratie en media- technologieën en uitgebreide media- en nabewerkingopties, worden nu aangevuld door Océ ’s uitmuntende workflow- en kleurmanagement oplossing.

Het Océ PRISMAsync digitale front-end geeft de imagePRESS C7010VPS serie aanzienlijk meer verwerkingsmogelijkheden, een geïntegreerde adobe® RIP en geavanceerd kleurbeheer met indrukwekkende RIP snelheden en uitstekende kleurkwaliteit. Het open karakter van het front-end maakt het mogelijk om de systemen naadloos in te passen in standaard workflows.

Met de imagePRESS C7010VPS worden producties versneld en de productiviteit verhoogd door onder meer een intuïtieve bediening en een intelligente opdrachtplanner die de mogelijkheid biedt producties tot maximaal acht uur vooruit te plannen. Dankzij de op media gebaseerde workflowaanpak met één media catalogus voor pre-press en productie wordt met slechts één klik de juiste media bij de opdracht geselecteerd.

Rate this post

Print Friendly