Londen, 16 maart 2011 – Tijdens de Grafische Vakbeurs presenteerde Ricoh het full colour productiesysteem Ricoh Pro C901 aan het Nederlandse publiek. De beschikbare reeks printservers voor dit full colour productiesysteem is nu uitgebreid. Hierdoor kan eenvoudig aan de verschillende workflow- en applicatiebehoeften van alle printprofessionals worden voldaan.

Met de toevoeging van de Creo C-81 printserver hebben Ricoh Pro C901 klanten nu de keuze uit drie servers. De nieuwe Creo C-81 is een server die ideaal is voor grafische applicaties en integratie met complexe workflows in een hybride productieomgeving. De Fiery E-41 van EFI is zeer geschikt voor centrale repro’s en grafimediabedrijven die op zoek zijn naar een oplossing om te voldoen aan de alsmaar stijgende eisen van hun klanten en wordt standaard geleverd bij de Ricoh Pro C901. De Fiery E-81 van EFI is geschikt voor printprofessionals met veeleisende workflows en applicaties.

“De behoeften van grafimediabedrijven veranderen continu, omdat de vraag naar bepaalde diensten steeds verandert. Met onze uitgebreide reeks printservers kunnen wij nu ook printprofessionals van dienst zijn die unieke vereisten hebben”, zegt Sander Sondaal, Country Coördinator Production Printing van Ricoh Nederland. “Naast de introductie van de Creo C-81, biedt Ricoh vanaf nu ook upgrademogelijkheden voor de Ricoh Pro C901. Wanneer de behoeften van de klant veranderen, kan overgestapt worden van een EFI Fiery E-41 naar een Fiery E-81 of Creo C-81.”

De uitgebreide reeks printservers is nu beschikbaar bij Ricoh in heel Europa.

Rate this post

Print Friendly