Het Nederlandse Docspro werkt samen met Curaçaose Host Access Solutions. Vanaf nu genieten organisaties in het hele Caribische gebied van professionele en betaalbare oplossingen in hun documentproces: van scannen tot documentbeheer.

Groeiende vraag scanoplossingen

Host Access Solutions biedt al jaren unieke oplossingen voor document automatisering geschikt voor zowel grote als kleine organisaties op Curaçao, Bonaire en Aruba. In de afgelopen tijd ziet Host Access Solutions een groeiende vraag naar oplossingen voor het scannen van documenten. De samenwerking met Docspro maakt het mogelijk te voorzien in deze groeiende vraag, waarbij geprofiteerd kan worden van de jarenlange scan- en herkenningsexpertise van Docspro.

Theo Reichgelt, Managing Director, Host Access Solutions Caribbean: “Door de samenwerking met Docspro kunnen we putten uit jarenlange specialistische ervaring en deze combineren met onze jarenlange ervaring op het gebied van document management en workflow, hierdoor ontstaat er een hele krachtige combinatie en totaal oplossing welke uniek is in het Caribische gebied.”

Scansoftware van marktleider Kofax

Voor de professionele scanoplossingen wordt gebruik gemaakt van scansoftware van marktleider Kofax. De scansoftware van Kofax sluit naadloos aan op het door Host Access Solutions veel geïmplementeerde document management systeem M-Files. Door het bundelen van deze twee softwarepakketten ontstaat een krachtige en toch betaalbare oplossing voor document automatisering, inclusief de mogelijkheid voor intelligent scannen. Naast M-Files kan de Kofax scansoftware ook eenvoudig gekoppeld worden aan ieder ander gewenst systeem.

Leo Schippers, Directeur, Docspro B.V.: “In Host Access Solutions heeft Docspro de juiste partner gevonden om samen het Caribische gebied te voorzien van kwalitatief hoogstaande oplossingen voor document automatisering. Waarbij de expertises van beide bedrijven – Host Access Solutions met lokale ondersteuning en Docspro met scannen – elkaar versterken.”

Over Host Access Solutions

Host Access Solutions is al bijna vijftien jaar toonaangevend in document- en bedrijfsprocesautomatisering. Het bedrijf heeft langdurige en resultaatgedreven relaties met al haar klanten en helpt hen bij het presenteren, leveren en opslaan van informatie op basis van documenten. Het bedrijf biedt document oplossingen voor alle typen bedrijven, van eenmanszaken tot multinationals, en heeft vestigingen op Curaçao en in de Benelux. Meer informatie vindt u op www.hostaccess.an.

Rate this post

Print Friendly