DDinformatica heeft met Business Consultancy een nieuwe afdeling in het leven geroepen. Olaf van Hien, voorheen Product Manager bij DDinformatica, is aangesteld als verantwoordelijke voor deze afdeling en zal in die hoedanigheid zowel bestaande als nieuwe klanten adviseren over het dagelijks gebruik van de software binnen hun organisatie.

“Wij merken dat veel klanten met de bestaande oplossingen nog efficiënter kunnen werken dan ze al doen. Door hen te attenderen op een verbeterde werkwijze of andere inrichting kunnen wij helpen het maximale uit onze software te halen.” aldus Olaf van Hien. De bundeling van productkennis, de kennis van bedrijfsprocessen, de markt en de klanten, maakt de Business Consultant een gespecialiseerde gespreks/sparringpartner voor het adviseren in en aanbieden van de best sluitende oplossing voor het automatiseren van documentstromen binnen organisaties.

Voor meer informatie over het digitaliseren van papierstromen binnen uw organisatie of het maximale rendement dat u kunt behalen uit de software van DDinformatica kunt u contact opnemen met Olaf van Hien (e-mail o.vanhien@ddinformatica.nl of tel: 023-5672009).


Rate this post

Print Friendly