Vorig jaar werd Canon grootaandeelhouder van Océ met als doel de krachten van beide ondernemingen te bundelen om wereldwijd de nr. 1 positie in de printing industrie in te nemen. Voor onze klanten betekent dit dat ze kunnen profiteren van vele voordelen, zoals van een uitstekende portfolio aan diensten en producten. Zo zijn onlangs de Canon imagePROGRAF iPF815 en de Canon imagePROGRAF iPF825 grootformaatprinters toegevoegd aan het uitgebreide assortiment van Océ.

De Canon iPF825 grootformaatprinter kenmerkt zich door een uitstekende printkwaliteit (2.400 x 1.200 dpi), hoge printsnelheid (full colour A1 in 24 seconden) en een eenvoudige bediening. Deze 44-inch kleurenplotter beschikt over een één (iPF815) of twee (iPF825) rollensysteem en een 160 GB harde schijf en is ontworpen voor CAD- en GIS-toepassingen voor zowel copyshops als grote ondernemingen dankzij een exceptionele lijnenweergave, levendige kleuren, hoge beeldconsistentie en “hot swap” inkttanks met hoge capaciteit. Bovendien is het mogelijk met de dubbele rol langer af te drukken op verschillende typen en maten media.

De exceptionele beeldkwaliteit wordt gecombineerd met een adembenemende productiviteit; concepten op A0-formaat worden in 45 seconden afgedrukt en op A1-formaat in slechts 24 seconden. Er worden “hot swap”-inkttanks met hoge capaciteit (330 en 700 ml) gebruikt die tijdens de productie kunnen worden vervangen zonder het afdrukken te onderbreken. Bovendien is het mogelijk om randloos af te drukken zodat afwerking minder tijd kost. Het systeem is voorzien van een roleenheid met twee rollen, waardoor het mogelijk is eenvoudig grote opdrachten met verschillende mediasoorten en -formaten af te drukken.

Voordelig en efficiënt

Met de ingebouwde accountingfunctie kunnen de kosten per afdruk en de totale kosten van de printer nauwkeurig worden bijgehouden. Ook kunnen de gegevens worden bekeken via de printerdriver of worden geëxporteerd naar een CSV-bestand zodat deze in de eigen bestanden en systemen kunnen worden gebruikt. Het is mogelijk een zuinige afdrukmodus te selecteren om de kosten te verlagen. Deze modus verbruikt minder inkt en is ideaal om concepten af te drukken. Dankzij de ingebouwde harde schijf van 160 GB kunnen mailboxen worden gemaakt als het systeem door meerdere gebruikers wordt gedeeld, bijvoorbeeld in een drukke kantooromgeving. Het gebruiksgemak is nog groter dankzij een grote, grafische gebruikersinterface die de bediening vereenvoudigt.


Rate this post

Print Friendly