In samenwerking met Objectif Lune en Pitney Bowes is PlanetPress Mail Sorting voor Sandd ontwikkeld. Een softwareoplossing die printstromen geschikt maakt voor verzending via Sandd. Een nieuwe technologie gebaseerd op de PlanetPress Suite software maakt Sandd  sortering mogelijk zonder aanpassingen in applicatie of ERP systeem.

Met de komst van PlanetPress Mail Sorting wordt het voor veel meer bedrijven aantrekkelijk om hun poststromen via Sandd te laten verlopen. Vooral voor bedrijven die te maken hebben met de verwerking van grote aantallen transactiepost is het systeem een welkome oplossing. Andere oplossingen zijn vaak erg kostbaar, waardoor een snelle Return On Investment onhaalbaar is.

Eenvoudig in gebruik

Door gebruik te maken van PlanetPress Mail Sorting is het niet meer nodig om documenten extern te verwerken. Ook het eenmalig instellen van nieuwe documenten of klantgegevens is zelf op eenvoudige wijze mogelijk. Afhankelijk van de snelheid van het systeem waar gebruik van wordt gemaakt, wordt een onbeperkt aantal documenten verwerkt. Er vindt een automatische sortering, codering, markering en melding naar Sandd plaats. De software biedt de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer de documenten verwerkt moeten worden.

Kortom: automatische sortering van transactiepost direct vanuit alle applicaties. Naast de bekende Direct Mail stukken kunnen nu dus ook facturen, orderbevestigingen, offertes en polissen voordelig via Sandd verstuurd worden. “Deze nieuwe oplossing is voor Sandd een belangrijke stap in het verder openbreken van de markt voor transactiepost”, aldus Thiemo van Spellen, commercieel manager van Sandd.

Aantoonbare besparing

“De speciaal voor Sandd verwerking ontwikkelde PlanetPress Mail Sorting licentie is bijzonder interessant voor de verwerking van transactiedocumenten”, aldus Ronald Helmerhorst Managing Director van Objectif Lune, Benelux. “Zowel voor bestaande direct mail klanten van Sandd als voor nieuwe klanten in, voornamelijk, de financiële dienstverlening is het omslagpunt om te besparen al snel bereikt.” PlanetPress Mail Sorting is ontwikkeld door Objectif Lune Benelux op basis van de PlanetPress Suite in samenwerking met Sandd en Pitney Bowes Nederland.

Sandd

Sandd is het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Met vaste bezorgdagen, aantrekkelijke tarieven en een betrouwbare goede kwalitatieve dienstverlening bezorgt Sandd sinds 2001 geadresseerd drukwerk voor een uiteenlopende klantenkring van postorderaars tot banken, verzekeraars, tijdschriften en direct mails tot loterijen en charitatieve instellingen. De doelstelling van Sandd is een marktaandeel van 20-25%.

Objectif Lune

Met kantoren in 12 landen ontwikkelt Objectif Lune softwareoplossingen die organisaties helpen hun activiteiten te ontwikkelen, te onderhouden en te vernieuwen door aan hun documenten een zo groot mogelijke waarde te geven. Onze geavanceerde oplossingen, waarin we al onze creativiteit tot uiting brengen, omvatten software voor het printen van transactiedocumenten, mogelijkheden voor automatisering van de workflow met PlanetPress Suite en voor gepersonaliseerd reclamedrukwerk met PrintShop Mail Suite. Daarnaast biedt Objectif Lune een volledige reeks professionele diensten, waaronder maatwerktrainingen.

Pitney Bowes

Pitney Bowes is de grootste leverancier van systemen, services en oplossingen voor geïntegreerde post- en documentbeheer ter wereld , en heeft sinds 2008 een strategisch partnerschap met Objectif Lune. Ons bedrijf heeft een jaarlijkse omzet van $ 5,6 miljard met meer dan 33.000 werknemers wereldwijd, en helpt grote en kleine organisaties bij het efficiënt en effectief beheren van de bedrijfskritieke post- en documentstromen, zowel in papieren, digitale als gemengde vorm. www.pitneybowes.nl

Rate this post

Print Friendly