Adocum is een dienstverlener op het gebied van Scanning, Document Management en Workflow. Wij hebben veel ervaring met het scannen van documenten en de verschillende mogelijkheden van documentbeheer en workflow. Voor een verfrissende kijk op document management bent u dan ook bij ons aan het juiste adres.

Heeft u tijd om alle trends in document management bij te houden?
Wij wel. Met ons partner netwerk en een staf met meer dan 25 jaar ervaring in grote projecten scheiden wij voor u het kaf van het koren. Wat over blijft is een helder advies. En dat durven wij ook zelf bij u te implementeren.

Onafhankelijk
Voor iedere situatie geldt een andere oplossing. Sommige bureau’s adviseren alleen document management systemen die zij zelf maken. U haalt dan geen dms oplossing in huis, maar een bedrijf. Adocum werkt anders. Wij klaren de klus en gaan verder.

Up-to-date
Adocum levert al jaren professionele document management systemen, scanners en scan software. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kunnen u de voordelen en nadelen van een groot aantal nieuwe technieken vanuit de praktijk uitleggen.

Krachtige en schaalbare systemen
Met onze oplossingen bieden wij effectieve, krachtige en schaalbare systemen voor het elektronisch beheren van alle soorten documenten: gescande documenten, spoolfiles, PC-files, mediabestanden, technische tekeningen, in feite ieder digitaal object. Alles georganiseerd op één plek in één systeem.

Rate this post

Print Friendly