Rijswijk, 9 maart 2011- 20/20 vision Europe, toonaangevende leverancier van procurement software, en Document Dialog, Solution Provider met totaaloplossingen voor het slimmer omgaan met documenten en/of documentstromen, zijn een samenwerkingsverband aangegaan.

“Voor Document Dialog zijn innovatieve, toekomstvaste, technologie, een volwaardig partnership en de juiste prijs/kwaliteitverhouding belangrijk bij het zoeken naar partners”, aldus Dennis Koorn, Country Manager Nederland bij Document Dialog. Stef DeVriese, Country Manager BeLux vult daarbij aan dat met de keuze voor 20/20 vision de toegevoegde waarde van Document Dialog nog sterker aangetoond wordt..Volgens Dennis Koorn en Stef Devriese past deze samenwerking perfect in de strategie van Document Dialog om met leidende marktpartijen hun portfolio verder uit te breiden.

Maarten Anbeek, Sales Manager van 20/20 vision Europe is zeer verheugd over de overeenkomst;“Document Dialog past precies in ons beleid om met vooraanstaande partners samen te werken. Daarnaast onderstreept de overeenkomst met Document Dialog België onze internationale ambities”.

20/20 vision

Sinds de oprichting in 1996 houdt 20/20 vision Europe BV zich bezig met het implementeren van systemen gericht op het optimaliseren van het inkoop- en factuurverwerkingsproces. Door een ruim inzicht in administratieve processen, uitvoerige kennis van software ontwikkeling en een gestructureerde projectaanpak weet 20/20 vision Europe BV de administratieve processen telkens te verbeteren.

Document Dialog

Document Dialog is onderdeel van een groep van zelfstandige bedrijven met een eigen specialisatie op het vak- en kennisgebied van documentoplossingen. Zowel papier als elektronisch. Binnen de groep zijn de Document Dialog-organisaties in Nederland en België/Luxemburg actief in de rol van Solution Provider van documentoplossingen. Als Solution Provider adviseert Document Dialog op alle drie de domeinen binnen een organisatie waar het gaat om de documentoplossingen- en stromen: input management, document management en output management. Hier gaat het om het inrichten en stroomlijnen van de gehele procesketen van documenten en documentstromen.

Rate this post

Print Friendly