Na een zeer succesvolle aftrap van de introductietraining voor Enterprise Output Management Solutions presenteert het EOMS Collectief het voorjaarsprogramma. Het trainingsprogramma is de ideale gelegenheid voor IT professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp,  inrichting en uitvoering van hoogvolume transactionele B2C business communicatie.

De deelnemers maken stap voor stap kennis met alle aspecten die spelen bij van het inrichten van een efficiënte en effectieve documentlogistieke infrastructuur. Er is volop aandacht voor architectuur, theorie en praktijk. De modules zijn 100%leveranciersonafhankelijk en worden verzorgd door 5 onafhankelijke vakspecialisten.

Het programma 1e helft 2011

Module 2: Automated Document Process Management Model. 

Leerdoel: Inzicht krijgen in details van de componenten die onderdeel uitmaken van het ADPM model, die gebruikt worden in het EOMS vakgebied. 

Tarief: € 179,-. 
Datum: 31 maart 2011 van 13.00 tot 16.30 uur.
Locatie: Kosterijland 14C te Bunnik.

Module 3: Document Productie systemen.

Leerdoel: Inzicht krijgen in welke hardware/machines/voorzieningen in de document productie processen worden toegepast en wanneer die worden toegepast.

Tarief: € 179,-
Datum: 21 april 2011 van 13.00 tot 16.30 uur.
Locatie: LET OP Deze cursus zal in Best worden gehouden, waarna een rondleiding op de print productie locatie van de Rabobank zal volgen. Dat is één van de mooiste en grootste productie- printsites in Nederland, waarmee we het  geleerde in de praktijk kunnen bekijken. Een opportunity die je niet mag missen. 

Module 4: Document Compositie. 

Leerdoel: Inzicht krijgen in de verschillende soorten document compositie tools, hoe ze worden toegepast en wanneer welke tool wordt toegepast.

Tarief: € 179,-.
Datum: 26 mei 2011 van 13.00 tot 16.30 uur.
Locatie: Kosterijland 14C te Bunnik.  

Module 5: Typische EOMS toepassingen. 

Leerdoel: Inzicht krijgen hoe het geleerde van module 1 t/m 4 in praktijk wordt gebracht in de vorm van typische EOMS toepassingen.

Tarief € 179,-
Datum: 30 juni 2011 van 13.00 tot 16.30 uur.
Locatie: Kosterijland 14C te Bunnik. 

Module 2 t/m 5:

Je kunt er ook voor kiezen om alle 4 bovenstaande modules af te nemen tegen het sterk gereduceerde tarief van € 600,- (ongeveer 19% korting)

Aanmelden kan door middel van het aankruisen van de modules die je wilt volgen op het inschrijfformulier en het formulier daarna , voorzien van ondertekening, te faxen naar 084-8672220 of per e-mail te sturen naar eoms@eomscollectief.nl.

PS: Bij het inschrijfformulier vind je tevens een korte nadere toelichting op de modules en onze algemene cursusvoorwaarden.

Alle aangegeven prijzen zijn exclusief BTW.

Na de zomer zullen nog vijf aanvullende modules beschikbaar komen.

Voor aanbieders heeft het EOMS Collectief de mogelijkheid om de EOMS cursus inhouse voor consultants, account managers en product managers te verzorgen. Met het EOMS programma zullen medewerkers in staat zijn de eigen producten en oplossingen  in beter en breder perspectief te plaatsen van de gehele documentlogistieke keten van potentiële klanten. Informeer naar de mogelijkheden.

EOMS cursus inschrijfformulier module 2 - 5
Rate this post

Print Friendly