Op dinsdag 19 april organiseert 20/20 vision Europe in samenwerking met Nextlevel het seminar ‘De digitale weg van de factuur’.

In dit seminar krijgt u een inzicht in de laatste stand van zaken omtrent elektronische factuurverwerking in Nederland. Vervolgens krijgt u mede aan de hand van een praktijkvoorbeeld inzicht in hoe digitale factuurverwerking bijdraagt aan de professionalisering van de implementatie van de strategische visie van organisaties.

Bekijk hieronder het programma:

Locatie: Nieuwegein Business Center (NBC)

13.30 – 14.00 Ontvangst en registratie

14.00 – 14.15 Opening en welkomstwoord

Door: Rob Berting, Commercieel Directeur bij 20/20 Vision

14.15 – 15.00 Het managen van de inkoopstromen

Met de komst van centrale inkooporganisaties, niet alleen in de private- maar ook de publieke sector, wordt er een nieuw tijdperk ingeluid voor factuurverwerking. Organisaties streven naar een transparant inkoopproces. Met volledig inzicht in het proces van organisatiebehoefte tot factuurbetaling. Leveranciersmanagement en contractmanagement worden integrale onderdelen van de strategie van organisaties waarbij gemanaged wordt op rechtmatigheid en doelmatigheid van systemen. Hans Ruiter, voormalige directeur van de inkooporganisatie NEVI, vertelt tijdens dit seminar hoe organisaties omgaan met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van digitale inkoopstromen.

Door: Hans Ruiter, Senior Managing Consultant bij Berenschot en voormalige directeur van inkooporganisatie NEVI

15.00 – 15.45 Een transparant facturatieproces ondersteunt de visie van Stadion Amsterdam ArenA

Stadion Amsterdam ArenA is het voetbalstadion van de voetbalclub Ajax. Niet alleen op het veld wil men de beste speler zijn, maar Stadion ArenA zelf streeft ook om de top te bereiken met betrouwbare bedrijfsprocessen. Het digitaliseren van de financiële processen helpt om een transparant en betrouwbaar proces te realiseren. Han Mouton, Financial Director, komt vertellen hoe digitale factuurverwerking heeft geleid naar een goed georganiseerd archief, trackingsysteem en procurement intelligentie.

Door: Han Mouton, Financial Director Stadion Amsterdam ArenA

15.45 – 16.15 Koffie/theepauze

16.15 – 17.00 Digitalisering van processen is cruciaal voor een transparante bedrijfsvoering

Tijdens deze interactieve sessie worden gedachten uitgewisseld over de rol van digitale factuurverwerking binnen organisaties. Maakt digitale verwerking papierenstroom overbodig? Hoe houd ik controle over de compliance wet- en regelgeving als ik kies voor digitale factuurverwerking? Hoe bereik ik synergie tussen mijn afdelingen? Al deze vragen en meer worden beantwoord zodat u weet waar u aan toe bent als u kiest voor digitale factuurverwerking binnen uw eigen organisatie.

17.00 – 17.15 Nabeschouwing en afsluiting

17.15 – 18.00 Netwerkborrel

Dit seminar bijwonen? Neem voor meer informatie contact op met Maarten Anbeek op 06 42701609. Mailen kan ook naar maarten.anbeek@2020vision.nl . Meer weten wat 20/20 vision voor uw organisatie kan betekenen? Klik hier voor meer informatie

Rate this post

Print Friendly