Meerssen/Wenen, 7 maart 2011 – I.R.I.S., gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT), mag Wolf Theiss toevoegen aan haar klanten. Het toonaangevende advocatenkantoor heeft gekozen voor I.R.I.S. voor de implementatie van Autonomy’s iManage WorkSite. Daarmee zorgt I.R.I.S. bij Wolf Theiss voor een centraal, compleet en stabiel documentmanagementsysteem met uitgebreid e-mailmanagement en verbeterde zoekmogelijkheden.

Autonomy’s iManage WorkSite geldt als de standaard voor juridisch documentmanagement en wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 1400 advocatenkantoren, waaronder 75 van de top 100 advocatenkantoren wereldwijd.

Volgens Jürgen Mayerhofer, Chief Information Officer bij Wolf Theiss, was de ruime ervaring met het implementeren van WorkSite de doorslaggevende factor om te kiezen voor I.R.I.S. “Toen we op zoek gingen naar een vervanging voor ons huidige, verouderde systeem, bleek WorkSite al snel de beste oplossing te zijn. I.R.I.S. heeft een ervaren team en een bewezen track record, en dat geeft ons veel vertrouwen. Bovendien heeft I.R.I.S. een verscheidenheid aan benodigde add-ons beschikbaar.

Mayerhofer verwacht dat WorkSite een succes zal worden binnen zijn organisatie. “Het systeem heeft een volledige Windows look-and-feel en is geïntegreerd met Microsoft Outlook. Voor de ongeveer 600 eindgebruikers zal er voor het oog dus niets veranderen, maar ons documentmanagementsysteem zal veel stabieler – en daarmee verbeterd – worden. Ik verwacht dan ook niets dan tevreden gebruikers.”

Dries Ausems, Business Development Manager, I.R.I.S. Nederland:

“Het is geweldig om te horen dat een advocatenkantoor met een status als Wolf Theiss het vertrouwen in ons heeft gesteld voor zo’n belangrijk project. Wolf Theiss is een grote partij in de juridische sector in Midden- , Oost- en Zuidoost Europa. Ik ben zeer verheugd dat we zo’n kantoor mogen toevoegen aan onze klanten.”

Rate this post

Print Friendly