Printservice De Toekomst heeft zijn gehele digitale productie-apparatuur in een keer vernieuwd. Sinds 2007 werkte het bedrijf met twee Xerox Docucolors 5000. In samenwerking met Xtandit werd geïnvesteerd in een Xerox Colour Press 1000, de Xerox 700 kleurenpers en de Xerox 4112 printer. Naast deze investering en de groei van met name de printservice en mobile media, zoals iPad apps, moest het bedrijf ook uitbreiden met een extra pand. De Toekomst is één bedrijf voor alle communicatie producties: creatieve ontwerpstudio, modern internetbureau, mobile media, full service drukkerij en printservice en signcenter te Hilversum.

Printservice de Toekomst werkt voornamelijk veel samen met grote relaties en bureaus. Door deze investering, met name de Colour Press 1000 met de Clear Toner unit kan high end printwerk geleverd worden. Ook wordt er continue gezocht naar verschillende vormen van samenwerking met andere grafische bedrijven in de regio.

Xerox Colour Press 1000

De Colour Press 1000 heeft een afdruksnelheid van honderd pagina’s per minuut en is in staat te produceren op een grote verscheidenheid aan papiersoorten en op gramgewichten tot maar liefst 350 gram/m². Leverancier Xtandit installeerde de Colour Press 1000 met een vijfde station voor een transparante toner. Met de transparante toner is het mogelijk afbeeldingen en teksten te voorzien van een transparante laag om extra accent te leggen op bepaalde informatie of illustraties.

De voordelen van de Xerox Colour Press 1000 op een rijtje:

  • Hogere kwaliteit
  • Beter kleurbereik
  • Gepersonaliseerde mogelijkheden
  • Snelheid
  • Gebruik van spotvernis
Rate this post

Print Friendly