Purmerend – 28 februari 2011 – RaamProducts, specialist op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen en Europees distributeur van Digitech Systems, maakt bekend dat zij per 1 januari 2011 zijn gestart met een Britse vestiging onder leiding van Andrew Graham. Als UK Country Manager is Graham verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een gerichte commerciële strategie voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland en het opbouwen van een toonaangevend resellerkanaal.

De loopbaan van Andrew Graham (52) kenmerkt zich door sales- en marketinggeoriënteerde functies. Inmiddels heeft hij twintig jaar ervaring met het opstarten van commerciële IT- en softwarebedrijven in Europa en in het Verenigd Koninkrijk in het bijzonder. Voor Graham in dienst trad bij RaamProducts was hij werkzaam bij Easy Software, een ontwikkelaar en leverancier van multi-platform ECM-oplossingen in de elektronische archivering, Document Management- en Enterprise Content Management-sectoren. Binnen deze organisatie was hij verantwoordelijk voor de reorganisatie en de strategische leiding in Groot-Brittannië. Bovendien stuurde hij alle activiteiten en partnerkanalen aan in de VS, het Midden-Oosten en Afrika.

“Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe stap in mijn carrière”, zegt Graham. “Voor de producten van Digitech ligt er een grote kans in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en die grijp ik met beide handen aan. Mijn doel is om een deskundig resellerkanaal op te zetten, zodat RaamProducts ook daar kan uitgroeien tot een leider op de ECM-markt.”

Lion Tokkie van Raamproducts is verheugd over de aanstelling van Graham voor de Britse dochteronderneming. “Graham heeft de uitdaging aangenomen om RaamProducts groot te maken in het Verenigd Koninkrijk. Hij beschikt over een extensieve ervaring in ECM en ik ben ervan overtuigd dat hij veel succes zal oogsten.”

Over RaamProducts

RaamProducts – The Enterprise Content Management Company- is een organisatie die gespecialiseerd is in alle facetten van Enterprise Content Management (ECM). Omdat de hoeveelheid documenten ongeremd groeit, hebben ondernemingen moeite deze informatie te beheren. RaamProducts maakt het voor elk type bedrijf mogelijk dit op een effectieve en beveiligde manier te managen. Daarbij is het opslaan van elk soort bedrijfsinformatie zoals papieren documenten, elektronische bestanden, e-mail berichten en print output onderdeel van de oplossing. Dankzij het verlagen van de kosten van ECM biedt RaamProducts het voordeel dat ECM van een kostenpost tot een generator van substantiële besparingen wordt en daardoor een key-factor binnen elke goed gemanagede onderneming.

RaamProducts is gespecialiseerd in alle facetten van Enterprise Content Management en de authorized independent distributeur van DIGITECH Systems. Dit geeft de mogelijkheid om het unieke SaaS-product ImageSilo® en DataSilo® te gebruiken of de in-huis productsuite PaperVision®Enterprise. Via haar resellernetwerk biedt RaamProducts bedrijven verlaging van content management kosten, verhoogde security, compliance en verbeterde efficiency van bedrijfsprocessen. Meer informatie: http://www.raamproducts.com.

Rate this post

Print Friendly