Formzet, technische DTP-studio en grafisch specialist, heeft onlangs de bizhub PRESS C6000 van Konica Minolta aangeschaft. Deze aanschaf was noodzakelijk om aan de toegenomen vraag van hun klanten naar kleinere drukwerkoplagen van hoogstaand kwalitatief niveau, te kunnen voldoen. Formzet is specialist in grafische opmaak en bewaakt als grafisch regisseur de huisstijl van klanten. Een onderscheidend punt van Formzet ten opzichte van andere grafische specialisten is het aanbieden vandigitale pdf-formulieren. Hierbij wordt een formulierenreeks vertaald in een interactief en direct in te vullen document. Hierdoor zijn formulieren altijd compleet ingevuld en leesbaar.

“Wij werken al zeven jaar samen met Konica Minolta”, aldus Ed Swanborn, directeur van Formzet. “Konica Minolta heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner met productieprinters van uitstekende kwaliteit. De bizhub PRESS C6000 is degelijk en kent een lange levensduur. Er zijn nauwelijks storingen en in het geval van een storing zorgt Konica Minolta ervoor dat de downtime tot een minimum wordt beperkt. De vraag naar kleinere oplagen drukwerk maakt dat drukken niet altijd rendabel is , daarom wordt er nu gekozen voor een productieprinter die kleurecht is. Het printen van folders, formulieren, visitekaarten en flyers is geen probleem voor de bizhub PRESS C6000.”

Konica Minolta is blij dat Formzet heeft gekozen voor de bizhub PRESS C6000. “Wij denken dat deze printerstraat goed past bij Formzet door zijn papierflexibiliteit, hoge afdrukkwaliteit en kleurstabiliteit”, aldus Ruud van Soest, marketing manager bij Konica Minolta. “De printer kan digitale en offset-papiersoorten tot 300 grams printen. De MFP biedt tevens veel finishing-varianten voor een optimale integratie in het werkproces. Hierdoor is de bizhub niet alleen goed in te zetten in deze branche, maar ook binnen diverse andere sectoren als de gezondheidszorg en het bankwezen.”

Rate this post

Print Friendly