Hoofddorp/ ’s-Hertogenbosch – 1 maart 2011 – X-Center Benelux, expert op het gebied van elektronische archivering, document- en workflow management, is toegetreden tot het OpenText Global Alliance Program als select level services partij. De toetreding houdt in dat OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, X-Center Benelux erkent als expert op het gebied van OpenText-SAP implementaties.

X-Center Benelux is opgericht door professionals met brede ervaring in elektronische archivering, document en workflow management. De organisatie beschikt zowel over een kantoor in Praag als in Maastricht. Door de aanwezigheid van voormalige IXOS- en OpenText medewerkers, beschikt X-Center Benelux over een jarenlange ervaring met de OpenText ECM suite binnen de SAP-omgeving.

“Door de toetreding tot het OpenText Global Alliance Program zijn wij niet meer ‘slechts’ experts, maar zijn we door OpenText officieel erkend als select level services partij en kunnen we onze klanten net dat extra stukje expertise bieden”, aldus Koen Simonet consultant/director bij X-Center Benelux. “Op dit moment trekt de markt weer aan en wij willen doorgroeien en ons internationaal nog verder ontwikkelen op het gebied van archivering en document- en workflow management. Met de status van select level services partij van OpenText is de basis voor deze groei gelegd.”

Simonet vervolgt: “Bovendien kunnen wij als select level services partij onze klanten meer continuïteit bieden. Door het partnership hebben zij altijd met dezelfde ervaren partijen te maken: OpenText garandeert de totaaloplossing en wij kunnen deze op professionele wijze implementeren.”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: “Al jarenlang werken wij succesvol samen met X-Center Benelux en zijn dan ook trots op de toetreding van X-Center Benelux tot ons Global Alliance Program. De expertise van X-Center Benelux en de snelle groei van hun mogelijkheden tot nearshoring in Tsjechië zijn van belang om de zeer snelle groei van het SAP-OpenText portfolio te ondersteunen.”

Rate this post

Print Friendly