Breukelen, 25 februari 2011 – Xerox helpt het MKB bij het creëren van professioneel ogende documenten met drie nieuwe kleurenprinters en een multifunctionele kleurenprinter (MFP). De compacte machines leveren het MKB hoge kleurkwaliteit zonder dat de bedrijven grote investeringen hoeven te doen.

“De sleutel tot groei voor elk bedrijf is het aantrekken en behouden van klanten. Voor een klein bedrijf betekent dit een indruk achter te laten, zonder te veel uit te geven”, aldus Peter Held, Regional Manager Benelux Desktop Printing & Supplies bij Xerox . “Deze nieuwe kleurenmachines bieden het MKB een betaalbare en eenvoudige manier om dezelfde opvallende kleurdocumenten te creëren als grotere ondernemingen.”

De nieuwe kleurenprinters (Xerox Phaser 6000, 6010 en 6500) en de nieuwe multifunctionele kleurenprinter (WorkCentre 6505) genereren moeiteloos zakelijke graphics voor bijvoorbeeld professionele presentaties en brochures. Met de Xerox Emulsion Aggregate (EA) ECO toner technologie, met meer consistente kleine tonerdeeltjes in combinatie met een afdrukresolutie van 600 x 600 x 4 dpi, produceren de machines haarscherpe tekst en vloeiende kleurovergangen. De nieuwe modellen zijn elk ENERGY STAR gecertificeerd.

Xerox Phaser 6000 en Phaser 6010 kleurenprinters

De Phaser 6000 heeft een afdruksnelheid van 12 pagina’s per minuut in zwart-wit en 10 pagina’s per minuut in kleur. De Phaser 6010 print iets sneller met 15 pagina’s per minuut in zwart-wit en 12 pagina’s per minuut in kleur inclusief netwerkaansluiting. De twee printers zijn de kleinste en lichtste op de markt, waardoor ze prima geschikt zijn voor kantoren met een beperkte ruimte. Met de ‘plug-and-play setup’ kan eenvoudig worden geprint op diverse materialen, zoals etiketten, karton en enveloppen.

Xerox Phaser 6500 kleurenprinter / WorkCentre 6505 MFP

De machines hebben een printsnelheid van 23 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit en hebben een papiercapaciteit tot 500 vel. Met de mogelijkheid om handmatig of automatisch dubbelzijdig af te drukken, wordt eenvoudig papier bespaard en het milieu gespaard. Het WorkCentre 6505 voegt kopieer-, scan-, fax- en digitale workflow-opties toe en helpt bedrijven het beheer van documenten efficiënter in te richten, zoals scannen naar e-mail, netwerkscannen, direct te scannen naar toepassingen als Optical Character Recognition en scannen naar USB-stick.

Prijzen en beschikbaarheid

De adviesprijs voor de Xerox Phaser 6000 is 154 euro en voor de Phaser 6010 207 euro. De adviesprijs voor de Phaser 6500 is vanaf 359 euro en de adviesprijs van het WorkCentre 6505 MFP is vanaf 593 euro.

De nieuwe printers en de MFP zijn per direct beschikbaar via de directe verkoopkanalen van Xerox, resellers en concessionairs.

Rate this post

Print Friendly