Montréal, Canada – 22 februari 2011 – Objectif Lune, pionier in het ontwikkelen en op de markt brengen van VDP- en workflowautomatiseringsoplossingen, maakt vandaag de release bekend van versie 7.1 van PrintShop Mail Suite, al meer dan vijftien jaar het toonaangevende softwarepakket voor VDP.

PrintShop Mail is aanvankelijk gemaakt om de productiesnelheid bij omvangrijke mailmergeprojecten te verbeteren. In de loop van de jaren is het programma verder ontwikkeld tot een gebruiksvriendelijke ontwerpinterface met geavanceerde drag-and-dropmogelijkheden, waarmee printjobs snel en eenvoudig kunnen worden aangemaakt, en is het een van de meest gewaardeerde oplossingen op de markt geworden. De volgende stap in de ontwikkeling van PrintShop Mail Suite was de web-to-printmodule PrintShop Mail Web, waarmee het online bestellen van gepersonaliseerde printopdrachten werd geoptimaliseerd.

Met PrintShop Mail Suite 7.1 gaat Objectif Lune weer een stap verder. PrintShop Mail Web is nu een complete productieserver die gepersonaliseerde printopdrachten van een onbeperkt aantal ontwerpstations waar ook ter wereld kan verwerken voor rechtstreekse productie of bestelling via internet.

Gebruikers van het eerste uur zullen met veel genoegen vaststellen dat in deze nieuwe versie de oude succesfactoren zijn gehandhaafd: gebruiksgemak gecombineerd met krachtige productiemogelijkheden. “Deze release biedt Objectif Lune de kans te laten zien waarom PrintShop Mail Suite de allerbeste oplossing voor gepersonaliseerd drukwerk is, die ook nog eens betaalbaar is”, zegt Didier Gombert, CEO van Objectif Lune.

Nieuw is de compatibiliteit met PDF/VT, de nieuwe standaard voor gepersonaliseerde printopdrachten (VDP). Bovendien biedt het programma extra mogelijkheden voor het bestellen van Microsoft Word-mailmergedocumenten via het web.

Meer informatie, waaronder demofilmpjes en een probeerversie, zijn te vinden op www.printshopmail.com.

Rate this post

Print Friendly