Bunnik, februari 2011 – Agis Zorgverzekeringen heeft de samenwerking met MaiosÓros, dienstverlener op het gebied van intelligent document management, bekrachtigd met een SLA-contract. De zorgverzekeraar is daarmee verzekerd van een optimaal renderende document output omgeving, een essentieel onderdeel van de communicatie infrastructuur van Agis Zorgverzekeringen.

Agis Zorgverzekeringen blijft investeren in een betere communicatie en interactie met haar klanten. Het concern heeft verschillende instrumenten om met haar (potentiële) klanten te communiceren, zoals offertes, brieven, nota’s of marketingcampagnes. Om de vorm in inhoud van al deze uitingen nog meer op de klant te kunnen afstemmen, maakt Agis Zorgverzekeringen gebruik van de softwareapplicatie StoryTeller van Open Text, voormalig StreamServe. StoryTeller maakt het mogelijk om op basis van complexe bedrijfsgegevens duidelijke en klantgerichte mailingen samen te stellen. Om deze applicatie naadloos te integreren in de technologische infrastructuur en de mogelijkheden ervan optimaal te benutten maakt Agis Zorgverzekeringen gebruik van de diensten van de software- en documentspecialisten van MaiosÓros. De samenwerking is onlangs geformaliseerd met een Service Level Agreements.

MaiosÓros beschikt over kennis en jarenlange ervaring als het gaat om de toepassing van StreamServe oplossingen in een complexe document output omgeving. Volgens het nieuwe SLA-contract gaat MaiosÓros het incidentenbeheer invulling geven. Productieverstorende incidenten zullen binnen de gestelde, korte termijnen worden opgelost. Daarnaast realiseert MaiosÓros de Change en releasebeheer; de wensen van eindgebruikers worden zo door MaiosÓros in de praktijk gebracht. Tevens biedt het bedrijf Agis Zorgverzekeringen de nodige ondersteuning met doorvoeren van de vele wijzigingen in de stelsels die altijd aan het eind van het jaar dienen te worden doorgevoerd.

“Bovendien zullen wij voortdurend meedenken met de mensen van Agis Zorgverzekeringen om de complete documentlogistiek binnen de organisatie te verbeteren. Dat wordt zeer gewaardeerd. Uitdagingen pakken we gezamenlijk proactief op en dat wordt op prijs gesteld. Het wederzijdse vertrouwen komt nu tot uiting in een mooie overeenkomst”, concludeert Rob van Barlingen, Manager Operations & Resourceplanning bij MaiosÓros.

Rate this post

Print Friendly