Sharp Electronics Benelux bv heeft Erik-Jan Zorgdrager per 24 januari 2011 aangesteld als General Manager Direct Sales Documentsystemen. Zorgdrager (45) is in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor het direct sales kanaal van Sharp documentsystemen in de Benelux.

Zorgdrager heeft sinds 1993 ervaring in de documentbranche bij bedrijven als Haagtechno en  Kompro. Binnen direct sales heeft hij meerdere commerciële functies bekleed, in sales en management. Met deze en zijn jarenlange consultancyervaring is Zorgdrager uitermate geschikt voor deze uitdagende functie.

“Sharp streeft ernaar haar positie via het direct sales kanaal in de Benelux de komende jaren verder te versterken en haar marktaandeel in documentsystemen te vergroten. Wij zijn ervan overtuigd dat de aanstelling van Erik-Jan Zorgdrager als General Manager Direct Sales zal bijdragen om dit doel te verwezenlijken,” aldus Peter Hoorn, Commercieel Directeur van Sharp Electronics Benelux.

Over Sharp

Sharp is een toonaangevende aanbieder op het gebied van professionele documentmanagement-systemen. Het productaanbod omvat zowel multifunctionele documentsystemen voor de productie, distributie en beheer van documenten, in kleur en zwart-wit, als documentmanagement-oplossingen.De Sharp Documentsystemen Groep is onderdeel van Sharp Electronics Benelux bv. Sharp documentsystemen onderscheiden zich door hoge betrouwbaarheid, bedieningsgemak en productiviteit. Daarnaast biedt Sharp met het OSA® ontwikkelplatform een unieke mogelijkheid om eenvoudig documentsystemen maatpas te integreren binnen netwerkapplicaties. Tevens zijn de documentsystemen van Sharp toonaangevend op het gebied van veilige verwerking van documenten. De line-up van Sharp wordt regelmatig onderscheiden door onafhankelijke testorganisaties zoals Bertl en BLI.

Rate this post

Print Friendly